16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Представяне на RedCon1 Total War

Представяне на RedCon1 Total War
01 March 2019
1409

Откакто видяхме формулата за пред тренировъчния продукт на Redcon1 Total War,знаехме, че това е добавка, която трябва да опитаме, затова ние от Fitnesshome.BG внесохме отново за първи път нещо ново за българския пазар.

 Total War е една от малкото, която гарантира, че ще бъде добра добавка, единственият въпрос е колко е добра ? Всъщност успяхме да съберем няколко вани преди няколко седмици и сега го използвахме в повече от достатъчно тренировки, за да ви донесем нашата рецензия за “Redcon1 Total War”.

Преди да се запознаем с начина, по който продуктът работи във всички обичайни зони преди тренировка, трябва да кажем, че Total War е много по различен от очакваното. Въз основа на всичките акценти, е изключително мощен, а в други не толкова.

Ще започнем нашия преглед на “Redcon1 Total War” с първото нещо, което чувствате след приема му и това разбира се е неговата енергия. Определено не отнема много време, след като сте изпили определената доза да получите  “удари” и със сигурност ще бъде “удар”, който ще почувствате.   Total War е една от малкото пред тренировъчни, които опаковат половин грам кофеин. Щом енергията дойде при теб си готов за брутална и тежка тренировка. Няма как да не усетите това, когато започнете тренировка.

Сега Redcon1 Total War е с преформулирана подобрена формула.

 Можете да видите новия подобрен съставк на Redcon1 по-долу, включващ много от основните акценти от оригинала, заедно с няколко промени в комбинацията от енергийни и фокусни съставки.

Ако сте фен на предишната Total War версия и не открихте, че е толкова силна, колкото търсите, определено ще се насладите на новата версия.  След като вземете една хубава доза на Total War, отнема около 10 минути, за да ви “удари”, и когато го направи, то ще почувства доста интензивно. Ще почувствате силна вълна от неотложна енергия, която може да бъде зашеметяваща отначало, но обикновено се успокоява, когато започнете да тренирате. То не изчезва или нищо, просто пада до ниво, което е по-контролируемо.

 • В допълнение към кофеина сме включили 2 Aminoisoheptane,  теобромин и алфа-йохимбе, така че ефектите от ниските нива на кофеина се увеличават

 • Цитрулин малат 6 g (Цитрулин малат е клинично проучен за подобряване на мощта и повторяемостта с висока интензивност при тези, които го използват  в дози от 4 до 8 гр преди тренировка. )

 • Бета-аланин 3,2 g (Бета аланинът е една от двете аминокиселини, отговорни за повишаване на интрамускулните нива на карнозина, за които е доказано, че превъзхождат всички други аминокиселини, които увеличават скоростта на отстраняване на млечна киселина. Допълването с Бета Аланин подобрява издръжливостта, както и високата интензивност.)

 • Агматин сулфат 1 g

 • Таурин 1 g

 • Eria Jarensis Екстракт 200 mg ( осигурява постоянен поток от енергия и е свързан с подобряването на освобождаването от нежеланото задържане на течности при някои индивиди, които носят допълнително тегло от водата)

 • Ди-кофеин Малат 100mg (Съчетавайки два вида кофеин за общо 350 мг за доза, Total War е както висок стимулант, идеалното средство преди тренировка. Кофеинът стимулира отделянето на адреналина и норадреналина на катехоламина, които осигуряват умствена енергия и са свързани с директно увеличаване както на силата, така и на издръжливостта, когато се консумира пред-тренировка.)

 • Теоброма кокао екстракт50 mg

 • Нарингин 25 mg(  Допълването с Naringin, което е цитрусов флавоноид, получен от грейпфрута, е показало, че подобрява контрола на кръвната захар чрез подобрение на инсулиновото регулиране.)

 • Черен пипер екстракт 10 mg

 • Йохимбин HCL 5 mg

Както при повечето, ако не и всички преди тренировъчни продукти, ще изградите “защита” към Total War, особено ако го използвате всеки ден. Определено не се свиква с него толкова бързо, колкото оригиналната версия или наистина някаква друга тренировъчна добавка. Намерихме, че е работи най-добре и постоянно, когато се използва само два или три пъти седмично.

Поръчай RedCon1 Total War с гаранция от Фитнес ХОУМ БГ ЕООД Тук

Добави Коментар