13984
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

RedCon1 Total War

5.00 (1)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
39 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

RedCon1 Total War е за всички тези, които искате да извлечете максимума от всяка тренировка, но понякога се нуждаете от прилив на енергия на мига. Ако искате да стигнете до фитнес залата, да тренирате с интензивност и да имате енергия, за да преминете през всяка тренировка с лекота, се нуждаете от Total War от Redcon 1. Тази добавка за пред тренировка е формула, която всеки друг конкурентен продукт желае да бъде. Той пакетира повече супер мощ само в една порция, отколкото в наличните други на пазара днес.

 • В допълнение към кофеина сме включили 2 Aminoisoheptane,  теобромин и алфа-йохимбе, така че ефектите от ниските нива на кофеина се увеличават

 • Екстремна енергия

 • Супер захранване с ценни вещества

 • Цитрулин малат 6 g (Цитрулин малат е клинично проучен за подобряване на мощта и повторяемостта с висока интензивност при тези, които го използват  в дози от 4 до 8гр преди тренировка. )

 • Бета-аланин 3,2 g (Бета аланинът е една от двете аминокиселини, отговорни за повишаване на интрамускулните нива на карнозина, за които е доказано, че превъзхождат всички други аминокиселини, които увеличават скоростта на отстраняване на млечна киселина. Допълването с Бета Аланин подобрява издръжливостта, както и високата интензивност.)

 • Агматин сулфат 1 g

 • Таурин 1 g

 • Eria Jarensis Екстракт 200 mg ( осигурява постоянен поток от енергия и е свързан с подобряването на освобождаването от нежеланото задържане на течности при някои индивиди, които носят допълнително тегло от водата)

 • Ди-кофеин Малат 100mg (Съчетавайки два вида кофеин за общо 350 мг за доза, Total War е както висок стимулант, идеалното средство преди тренировка. Кофеинът стимулира отделянето на адреналина и норадреналина на катехоламина, които осигуряват умствена енергия и са свързани с директно увеличаване както на силата, така и на издръжливостта, когато се консумира пред-тренировка.)

 • Теоброма кокао екстракт50 mg

 • Нарингин 25 mg(  Допълването с Naringin, което е цитрусов флавоноид, получен от грейпфрута, е показало, че подобрява контрола на кръвната захар чрез подобрение на инсулиновото регулиране.)

 • Черен пипер екстракт 10 mg

 • Йохимбин HCL 5 mg

Тренирайте със светлинна интензивност и енергия. REDCON1 TOTAL WAR – PRE WORKOUT  е това, което му е нужно на всеки – пред тренировъчен продукт си пожелаваш и търсиш от години. Опакован в повече експлозивна енергия на порция, отколкото някой др продукт в неговия клас. Независимо дали тренирате преди работа или в средата на деня или по-късно вечерта Total War има способността да ви даде това, което ви трябва през всяко време.  Мощната комбинация от стимуланти и фактори на фокус, заедно с NO съединения, прави Total War една добавка за пред тренировка “всичко в едно”. Насладете се на най-енергийната, фокусна помпа за “разцепване на кожата”, която някога сте изпитвали по време на тренировка. Няма да искате да се прибирате вкъщи на 30-тата или 40-тата минута, вместо това някой ще трябва да ви извади от фитнес залата. REDCON1 TOTAL WAR – PRE WORKOUT не е за слаби  сърца, а за сериозния спортист , който се очаква да изпълни най-високото ниво на готовност, когато бъде призован.

Хранителни стойности

1 лъжица 20-30 мин преди тренировка в около 200-300 мл вода. Можете да опитате и с 2 лъжици, но не превишавайте дозата !

Размер на порция 1 лъжица
Servings per Container   30


Стойности

 

% DV


L-цитрулин DL-малат 2: 1

6 g

 

**

Бета аланин

3.2 g

 

**

Екстракт от Корени на цвекло (1% нитрат) (Beta vulgaris)

1 g

 

**

Таурин

1 g

 

**

Кофеин безводен

250 mg

 

**

* AMPiberry® (Juniperus Communis) (Бери)

150 mg

 

**

Infinergy ™ (ди-кофеин малат)

100 mg

 

**

Cocoteanol ™ (екстракт от какао и камелия)

50 mg

 

**

Naringin 98%

25 mg

 

**

Bioperine ™ (екстракт от черен пипер) (плодове)

10 mg

 

**


** Дневната стойност (DV) не е установена.

Други съставки
Силициев диоксид, калциев силикат, естествени и изкуствени ароматизатори, сукралоза, ацесулфам калий (Ace-K)

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ И СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ от REDCON1 TOTAL WAR – PRE WORKOUT

Както при всяка хранителна добавка, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт, особено ако сте бременна или сте под медицинско наблюдение.

5.00 общ рейтинг
1 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти