16329
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Благодарим ви, че избрахте FitnessHome.bg за вашите добавки!

Нашите партньори
about us
Ние наистина ценим Вашето здраве и се надяваме да се радвате на пазаруването при нас. Обещаваме да се грижим за Вас и вашите нужди!

Oсновният предмет на дейност е продажба на дребно и едро на хранителни добавки и продукти за спортисти, на някои от които сме официален вносител за България ( Bodybuilding Warehouse, Warrior ).

FitnessHome.bg е основана, за да следва вашите желания, да помага за достигането на вашите поставени цели, да е винаги до Вас във всяко едно начинание, да бъдете доволни от всяка една поръчка.

Нашите принципи

  • Ние правим всичко възможно да закупите най-добрите добавки в света, на възможно най-ниска цена, бързо и лесно.
  • Ние обичаме да помагаме на нашите клиенти да изберат най-доброто от различните видове хранителни добавки.
  • Искаме да се наслаждавате на употребата на хранителните добавки. Те са неразделна част от начина на живот на всеки, ние искаме да се чувствате доволни от нашите хранителните добавки, както и да получите най-добри резултати от тях.
  • Ние искаме да бъдем постоянно във ваша помощ, а не за една поръчка. Много компании ще продават на по-ниска цена, само и само за да вземат парите Ви и после да избягат или забравят за Вас. Ние се гордеем с обслужването на нашите клиенти.

 

Bodybuilding Warehouse и Warrior са една от най-големите компании за хранителни добавки във Великобритания. Основана и базирана през 2008 г. в Манчестър. С времето става популярна благодарение на приятелското си обслужване на клиентите, качествени съставки и отлични цени. Bodybuilding Warehouse произвежда обширната си гама хранителни добавки вътрешно, в най-модерното съоръжение, сертифицирано от GMP ( Добрите производствени практики ( GMP ) са практиките, които се изискват, за да се съобразяват всички с насоките, препоръчани от агенциите, които контролират издаването и лицензирането на производството и продажбата на хранителни добавки ). Основната цел на GMP е винаги да предотвратява възникването на вреда за крайния потребител. Допълнителните принципи включват гарантиране, че крайният продукт не е замърсен, че е последователен в производството му, че производство е добре документирано, че персоналът е добре обучен и продуктът е бил проверен за качество повече от крайната фаза.

От 2016г. FitnessHome.bg е официален вносител на Bodybuilding Warehouse и Warrior. Ние гарантираме за всеки един продукт, че той пристига директно от складовете на производителя. По този начин Вие получавате оригинални продукти, на най-ниски цени, директно от вносител.