16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Warrior Raw Protein Flapjack - Най-добрият Flapjack протеинов бар от Обединеното Кралство

Warrior Raw Protein Flapjack - Най-добрият Flapjack протеинов бар от Обединеното Кралство
01 March 2019
1829

Warrior Raw Protein Flapjack е произведена във Великобритания. Идеалната протеинова закуска, която пакетира доста добър набор от макроси, продукт на базата с овесени ядки. Всеки бар осигурява обичайните 20 грама протеин с около 34 грама въглехидрати, малко над 3 грама захар и общо 248 или 259 калории в зависимост от вкуса.

Warrior Raw Protein Flapjack се предлага в два варианта, с вкус на шоколад Brownie и Honey Berry.

И двата от описаните имаме за нашето ревю по долу. Докато Flap-баровете не са твърде често срещани в САЩ, това не е така в Обединеното кралство. Ние от Warrior се целим винаги да държим на върха след бума на предишния наш продукт Warrior Crunch Bar, сега е ред на друг вид протеинов бар със ниско съдържание на захар.

За тези от нас, които купуват добавки в продължение на години знаят, че Флапджак-а е нещо изключително висококалорично, високо захарно и с нискокачествени протеинови прахове.

Warrior Raw Protein Flapjack са съвсем различни !  Те попадат във стандарта под 300 калории на бар, в диапазон от 259 за 75 грама бар. Съдържат също под 4 грама захар и само 3 грама мазнини ! Малко по-високи въглехидрати (както би се очаквало за флапджак бар) 34 грама, което ги прави отлична закуска, около тренировки или като си на път.

С употребата на СТЕВИЯ, за подсладител, просто да се избере нещо по-здравословно !

Сукралоза се използва в шоко брауни в минимални количества. Освен това самите съставки са това, което бихте очаквали от този стил на бар; Варен овес, препечен овес (съдържа мед, ечемичен малцов екстракт, захар, растително масло), протеинова смес (MilkProtein, хидролизиран Желатин), глицерин, фрукто-олигозахарид 

На пръв поглед, Raw Protein Flapjack не изглежда толкова привлекателен, няма обичайните черти на някоя вафла от супермаркета, обаче, щом я захапете, всичко това се променя. Придържайки се към името си, барът на Warrior flapjack има тежка 

овесена текстура и консистенция, въпреки че за разлика от много от конкурентите си, не се полагат много усилия, за да се разкъсат и да се яде. Много Флапджакове трудно се отхапват.

Гладката, здравословна консистенция на суровиия (RAW) Flapjack е чудесно новина, въпреки че това не е всичко, което получавате с всяка хапка. Добавеният овес към тях придава засищане на тялото през целият ден. Honey Berry  всъщност е много по-добре, отколкото очаквахме, сладък намек за мед и сладки боровинки.

Докато Honey Berry на Warrior е добър, шоколадът Brownie е по-добрият за нас. Този бар от овесени ядки е добре допълнен с истински аромат, подобен на банани, който след това се усилва с вкусни шоколадови чипове. Това определено е идеалният вариант за любителите на шоколада и всъщност е един от най-добрите шоколадови протеинови барове. Шоколадовият аромат е много естествен и няма излишна изкуствена сладост.

 

Обобщение

Warrior  наистина ни изненада с неговия Raw Protein Flapjack, най-вече защото никога не сме били големи фенове на този тип протеинови барове. Компанията в Обединеното кралство незабавно ни направи почитатели на “овесената основа”, най-вече с по-гладката и по-ясна консистенция. Неговите вкусове просто го поставят над ръба, за да го направи още по-приятно, особено с голямото количество шоколадови парчета в Chocolate Brownie.

Опитай твоя Warrior Raw Protein Flapjack днес от официален вносител Фитнес ХОУМ БГ Тук 

Добави Коментар