16329
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Висок клас хранителни добавки на бранда Warrior Supplements

Висок клас хранителни добавки на бранда Warrior Supplements
01 March 2019
1262

Христо Цветков – В.Търново : Фитнес инструктор съм и от доста време работя с хора, постоянно ползвам и разглеждам за нови и интересни хранителни продукти. Случайно попаднах на предтренировъчен продукт на фирмата warrior, а именно продукта Rage, реших да му дам шанс и да го пробвам, тъй като ми допадна като състав и като концентрация на съставките. Това се оказа много сполучливо решение, не само защото този продукт се оказа чудесен, но доведе до тестването на по голямата част от гамата продукти на warrior, като никой от тях не ме подведе, като качество и резултати и ако ми позволите в следващите редове ще опиша своите впечатление от някои от продуктите, които съм пробвал и мога да споделя впечатление от първа ръка.

Warrior RAGE

На първо място разбира се ще започна именно с предтренировъчния продукт: RAGE.

Тук ще коментирам впечатленията си  относно: състав, вкус, пакетиране и  цена.
Състав: Това е нещото, което ме спечели първоначално в този продукт, а именно: високо съдържание на БЦАА във вариант 8:1:1, което ви дава добро съдържание на една от най- важните аминокиселини в тази разклонена верига – левцин.На следващо място наличието на напомпващите Аргинин ААКГ и Цитролин малат, които дават усещането за много мощно напомпване на вашите мускули.За издържливостта по време на тренировка ще допринася доброто съдържание на Бета-аланин, който ще ви даде и много хубавото усещане поне според мен за иглички по цялото тяло.За силата и доброто възстановяване са добавени не на последно място и : Креатин глюконат, Таурин, кофеин, витамин Ц и витамин Б6.

Вкусове: Безспорно това е един основните плюсове на този продукт имайки предвид високото съдържание на БЦАА, което е с много специфичен горчив вкус и много трудно бива прикрит. От Warrior успешно са решили този проблем и Rage идва с много приятни и изчистени вкусове / Диня , Лимонада , Кола , Ягода, Горски плодове/ поради, която избрах да пробвам този продукт. Един от любимите ми вкусове е диня, който е просто уникален и наситен.

Пакетиране: Идва в много удобна и компактна кутия, с широк отвор лесно достигаш до последната лъжичка от съдържанието на кутията, което го прави изключително удобно за ползване на всякъде с вас . Постоянно нося всякакви кутии със себе си, но тази компактна и  удобна за носене и ползване кутия е една от любимите ми.

Цена: Тук няма много какво да споделя, цената е просто уникална и супер достъпна на пазара на хранителни добавки.

Закупи Warrior Rage – от официален вносител, с гаранция за качество  ->тук<- 

 

Warrior AMINOS

Следващия продукт, за който искам да споделя е уникален за вашето възстановяване по време, а и след тежки тренировки.Той успешно ще допълни вашата основна гама от продукти важни за постигането на по-добри резултати, а и  с негова помощ ще забравите какво е мускулна треска:  AMINOS.

Състав: Както и в RAGE тук имате една от основните съставки за добро възстановяване –  високо съдържание на БЦАА във вариант 8:1:1, което ви дава висока концентрация на една от най- важните аминокиселини в тази разклонена верига – левцин, но разликата тук идва и в балансираното добавяне на гултамин, който има неизброими положителни качества в организма на човек, като основното е подсилването на имунната система на човек. На следващо място наличието на напомпващите Аргинин ААКГ и Цитролин малат, които подобряват кръвопотока, към, вашите мускули и по този начин транспортират повече хранителни вещества, към тях.За усещането на прилив на енергия ще се погрижат наличието на  Таурин и Глицин. И не на последно място по-важност, идва добавения Електролитен блед с помощта на който ще избегнете усещането за умора и крампите по време на тренировка, което е много важно особено през летния сезон.

Вкусове: При този продукт също е постигнато уникално овкусяване. Тук може да намерите може би едно от най-чистите аминокомплекси на пазара. НУЛЕВО съдържание на захар! БЕЗ Аспартам ! БЕЗ Ace-K / калиев ацесулфам! Warrior продукти са предназначени за спортисти от световна класа, в областта на спорта, където производителността е важна

Пакетиране: Имайки предвид постоянното използване на AMINOS – преди, след и по време на тренировка и налагайки постоянното присъствие на кутията във вашия тренировъчен сак, тя е изключително удобна и компактна, давайки ви бърз и лесен достъп до тези така важни аминокиселини.

Цена: Може би най-добрата цена за продукт от такъв клас и с такъв състав предлаган на пазара на хранителни добавки.

Закупи Warrior Aminos- от официален вносител, с гаранция за качество ->тук<-

Добави Коментар