16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Топ 3 упражнения за стегнат и плосък корем

Топ 3 упражнения за стегнат и плосък корем
01 March 2019
2698

Ако сега е началото, в което започвате да се занимавате с фитнес, ще сте много объркани коя програма и кога да използвате. Много от треньорите и спортистите могат да ви гарантират за дадена програма, че ще имате резултати с нея, но за всеки е относително.

Мускулите на корема, бедрото и гръбначния стълб са важни за един спортист

Ето 3-те най-добри тренировъчни упражнения:

1.Bicycle Crunch (велосипедни коремни преси) – Това е най-доброто от всички коремни упражнения. Това е най-ефективно за ректуса на корема и за обвивката. Тя е 280% до 290% по-добра от традиционната коремна преса. Допълнително предимство е, че се извършва без използването на скъпо оборудване. Най-доброто упражнение за косите коремни мускули и долната част на корема (колкото по-успоредно на пода е разтягащия се крак), което работи и с квадрицепсите, и с глутеусите (седалищните мускули).

2.Повдигане на краката от земята или Captain’s Chair- Трябва да заемете позиция с краката от земята. Тази форма на упражнение е 212% по-добра от традиционната коремна преса, използвана за ректус abdominus и 310% по-добра от обикновената преса.

 

3.Коремна преса на топка –  Коремната преса на топка е с 139% по-добра от традиционната коремна преса за мускулите на ректуса на корема и с 147% по-добра за страничната коремна част.

Когато се съчетават с правилното хранене и почивка, резултатите са наистина невероятни.

 

В статията са използвани материали от

http://www.gymworkoutchart.com/2017/12/08/top-3-core-strength-training-exercise-techniques/2/

Добави Коментар