16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Л-Глутамин - Ползи и употреба

Л-Глутамин - Ползи и употреба
01 March 2019
1423

ИМА ЛИ  L-ГЛУТАМИНА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ?

Трябва ли да се притеснявате за страничните ефекти при приема на глутамин? Накратко, не. Не трябва да се притеснявате за страничните ефекти на глутамин, тъй като проучванията са установили, че няма нежелани странични ефекти.

ПРЕДИМСТВАТА НА L-ГЛУТАМИН

Добавяте ли L-глутамин? Ако не, може би трябва да се замислите, след като прочетете следните предимства. Глутаминът е донор на въглерод и азот и спомага за възстановяване на гликоген, който възстановява енергията. Глутаминът е най-важният компонент на мускулния протеин и помага за възстановяването и изграждането на мускулната тъкан.

Ето списък на ползите от глутамина:

  • Глутаминът е свързан с протеиновия синтез. Той предотвратява катаболните процеси в мускулите (изядените), за да се осигури глутамин за други клетки в тялото.

  • Приеман като добавка глутаминът ви помага да възстановите нивата му по време и след високо интензивни тренировки.

  • Глутаминът може да служи за стимулиране на имунната система. За спортуващите това е важно, тъй като тежките тренировки са склонни да намаляват значително нивата на глутамин. (Глутаминът е първичен източник на енергия за вашата имунна система.)

  • Глутаминът е едно от най-важните хранителни вещества за храносмилателния тракт на човек действайки против всякакви възпаления в чревния тракт на човек.

 

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Въпреки че L-глутаминът е много важна част от възстановяването на спортистите, той е изключително полезен и за обикновените хора допринасяйки със следните си качества за един по здравословен начин на живот: поддържа стомашно-чревния тракт, той се използва от белите кръвни клетки и допринася за нормалната функция на имунната система. Полезен и за хората с бърза загуба на тегло /мускулна тъкан/ свързани с заболявания на имунната система (като рак или СПИН), при тези случаи добавянето на глутамин, като хранителна добавка е от изключителна важност. Често боледувани или загубата на мускулна маса са потенциални признаци за недостиг на глутамин.

От Bodybuilding Warehouse & Warrior се гордеем с качеството. Глутаминът се произвежда в нашия собствен завод, като се използват съставки от одобрени, достоверни доставчици, които отговарят на нашите стандарти за осигуряване на строго качество, и работят в рамките на нашите принципи. Като гаранция добавяме и това , че закупувате стоката от официален вносител – Fitnesshome.BG

Разгледай всички предлагани от нас глутаминови продукти -> тук <- , с гаранция за качество

Добави Коментар