16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Истински VENOM - Руснакът, който покри тялото си на 90% с татуировки.

Истински VENOM - Руснакът, който покри тялото си на 90% с татуировки.
08 June 2022
1581

Въпреки, че татуировките са начин за разкрасяване на тялото, хората най-вече ги проектират за определени части, защото твърде много могат да навредят на тялото, но въпреки това някой хора покриват почти всички части на тялото си. Един от тях е Владимир Гучи 

Роденият в Русия Владимир е културист , който стана още по-известен, когато снимките му станаха публично показани, оставяйки хората да се чудят защо е покрил тялото си с толкова много мастило. Много хора смятат, че това, което е направил е грешно, но Владимир го е направил по някаква причина.

В интервю той казва, че е направил такъв вид татуировки, така че е покрил тялото си изцяло за да популяризира работата си. Той също така казва, че заради прекалено многото татуси хората го смятат за лош човек.

Той е роден през 1985г. ,  като татуировките му покриват около 90 % от тялото му. Цялото му име е Владимир Татуадор. Живее в Москва със съпругата си и казва, че има най-много татуировки от всеки друг руснак. Признава още, че редовно хората имат негативно мнение още при срещата им с тях.

Източник : musclesmonsters

Добави Коментар