16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Христо Цветков за Warrior Equilibrium Protein

Христо Цветков за Warrior Equilibrium Protein
01 March 2019
1359

В днешната статия ще ви представим един  продукт от гамата Warrior – Equilbrium Протеинов бленд в идеално съотношение 50/50  Изолат и Казеин.

Мнението си ще изрази бодибилдъра Христо Цветков от Велико Търново.

Протеините осигуряват на тялото важни аминокиселини, които служат като градивни елементи за образуването на нови мускули и възстановяване след тежки тренировки. Но не всички протеини са равни. Основните протеини в млякото са казеин и суроватка. Тези два млечни протеина са едновременно отлични източници на всички основни аминокиселини, но те се различават по един важен аспект – суроватката е бързо усвояваща се протеин, а казеинът е бавно усвояващ се протеин.

 

СУРОВАТЪЧНИЯ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ

Един от най-пречистените видове протеин с концентрация от 90 и повече процента съдържание на протеин.

Основните качества на суроватъчения протеин изолат е първо, че бързо се преработва в  стомашно-чревния тракт, което води до бързо навлизане на аминокиселини в кръвта. Това от своя страна ускорява и поддържа високи нива на протеиновия синтез в тялото на човек.

И второ високото нива на съдържание на БЦАА /аминокиселините: Левцин,Изолевцин и Валин/, които са основен градивен елемент на мускулната тъкан.

Суроватъчният протеин изолат е по-добър при бързо усвояване и при постигане на положителен белтъчен синтез, но този положителен ефект е кратък, което налага консумирането на многократни дози, позволявайки  по този начин задържане на постоянни високи нива на аминокиселини, които осигуряват превъзходно въздействие върху мускулите и възстановяването след тежки тренировки.

Виж всички видове суроватъчен протеин на : Суроватъчен протеин тук

КАЗЕИН

            Казеинът се счита за “бавен” протеин. Когато консумирате казеин, ще достигнете пик в кръвта на аминокиселини и протеинов синтез между 3 до 4 часа.

            Предимството на казеина е в способността му да осигурява на организма ви постоянен поток от хранителни вещества. Това се дължи на едно уникално свойство на казеина и това е неговата способност да се съсирва, т.е. да образува гел-подобно вещество, захранвайки вашия организъм с качествени аминокиселини в продължение на часове.

Казеинът е не само ефективна съставка на мускулния растеж. Изглежда, че тя също има ефект върху загубата на мазнини. В проучване, проведено в Холандия, на участниците е даван казеин, на няколко приема през деня и преди сън. Това води до подобряване на метаболизма им по време на съня и по този начин благоприятства баланса на мазнини в тялото. Изследователите отбелязват също така увеличение на насищането на участниците с 33%. С други думи, казеинът не само подобрява баланса между мазнините и мускулната тъкан в нашия организъм, но и намалява чувството на глад през дълъг период от време.

Виж всички видове Казеин тук 

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ : Степента на усвояване на различните протеини е важен регулатор на протеиновия баланс. Суроватъчния изолат осигурява бърз достъп на аминокиселини за тялото, докато казеиновият протеин е идеална добавка, за да поддържа дълги периоди на анаболна среда за мускулен растеж. Въз основа на тези различни характеристики, изолата и казеина могат да се използват самостоятелно и в комбинация, за да се използват техните уникални биологични ефекти.

Като идеален вариант за осигуряване на максимално качество и вкус на тази перфектна комбинация от протеини е продукта на английската фирма Warrior EQUILIBRIUM .

Този продукт Ви осигурява всички горе изброени предимства на тези уникални за човешкия организъм протеини и ви позволява да се възстановявате максимално след тежки тренирови и не напоследно място да водите един здравословен начин на живот.Всяка кутия съдържа перфектен балан от:

  • 50/50 микс от Whey Protein Isolate и Micellar Casein;

  • Повече от 80% за доза с по-малко от 2g въглехидрати

  • БЕЗ Ацесулфам калий (Ace-K) и аспартам

  • Без добавена глутен

Закупи от официален вносител ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД на :  Warrior Equilibrium Whey and Casein Protein Powder

Добави Коментар