16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Creapure® - Гаранция за качество и чистота от Германия

Creapure® - Гаранция за качество и чистота от Германия
21 August 2019
2376

Creapure® подлежи на строг контрол на качеството
Всяка партида Creapure® е тествана за чистота преди да напусне фабриката. Creapure® е включен в списъка на Cologne®. Cologne List® публикува продукти с минимален риск от допинг, които са тествани от световно призната лаборатория за избрани допинг вещества.

Има няколко начина за търговско производство на креатин. AlzChem Trostberg GmbH използва процес, започващ от саркозинат и цианамид. Този метод на производство се счита за най-добрия и безопасен. По този начин AlzChem Trostberg GmbH минимизира риска, че произведеният креатин ще съдържа два нежелани странични продукта: дициандиамид (DCD) и дихидротриазин (DHT). Чистият креатин трябва да съдържа не повече от няколко десетки части на милион (ppm) DCD и никакъв откриваем DHT, който е потенциално вреден. Такъв е случаят с Creapure®.

Разграждането на креатина по време на производството или съхранението може да доведе до креатинин. Нива над един процент са измерени в някои комерсиални проби от креатин. В някои случайно закупени проби от креатин в рамките на конкуренцията беше открит дял от над един процент. В конкурентните продукти креатининът не е опасен, но не предлага полза от производителността и показва небрежно производство.

Някои анализи на комерсиални марки креатин съобщават за високи нива на други замърсители. Както споменатите по-горе, хранителните добавки като цяло понякога съдържат стероиди, антидепресанти и други забранени вещества, въведени умишлено или случайно. Затова е важно да обърнете внимание на логото на Creapure® на опаковката, тъй като това ви уверява, че купувате най-чистия и най-добрият креатин монохидрат, произведен в Германия!

КАЧЕСТВО

Creapure® е най-чистата форма на креатин на пазара. Creapure® е 100% произведен в нашия специализиран завод в Германия. Не всички креатини са създадени равни. Продуктите, направени другаде, не се сравняват по качество.

 

 

Creapure® гарантира непрекъснато високо ниво на качество и всяка партида се контролира преди да бъде изпратена. Creapure® е единственият креатин, който се произвежда в западното полукълбо и затова непрекъснато се спазват строги немски и европейски стандарти.

 

 

Всички етапи на производствения процес се наблюдават непрекъснато и се документират, което води до последователно, надеждно и ненадминато качество.

 

 

ПРОЦЕС

Creapure® се произвежда в сертифициран GMP завод, който е специално изграден за производството на креатин. Той определя най-високите стандарти по отношение на качество, чистота и безопасност. Производството на Creapure® е сертифицирано по IFS FOOD, стандарт за качество, признат от „Global Food Safety Initiative“.

 

 

Има няколко начина за производство на креатин. Ние използваме най-добрия и безопасен метод на производство, за да сведем до минимум риска от нежелани странични продукти. Поради нашия производствен процес е невъзможно Creapure® да бъде замърсен с вредния DHT (дихидротриазин). 
Материалите, използвани за производството на Creapure®, не са от животински произход. Следователно Creapure® е подходящ за вегетарианци и вегани. Основните суровини, използвани за производството на Creapure®, се произвеждат вътрешно и стриктно се наблюдават от AlzChem Trostberg GmbH.

 

 

 

Аналитични резултати
Тествахме креатинови продукти от цял ​​свят. Анализите * на всички проби показаха, че Creapure® е най-чистият източник на креатин. Регулаторите засилват надзора си върху хранителните съставки, особено по отношение на примесите. ЕОБХ (Европейският орган за безопасност на храните) препоръчва креатинът да не превишава:

Нива на DCD от 50 mg / kg
Нива на DHT от 3 mg / kg
Графиката показва средните резултати от 9 различни продукта Creapure® креатин монохидрат и 20 различни генерични креатин монохидратни продукти. Средните количества DCD и DHT, открити в генеричните креатинови продукти, значително надвишават нивата, препоръчани от EFSA. Важно е да се отбележи, че свързаните с DHT съединения се подозира, че причиняват рак. 
* според анализи 01 / 2019г

Креатин - хранителна добавка на организма

Креатинът, който се среща естествено в тялото, играе решаваща роля в енергията на организма. Ако е необходима енергия, ATP (аденозин трифосфат = енергийна стойност на клетката) се превръща в ADP (аденозин дифосфат). В крайна сметка тялото превръща ADP обратно в ATP използвайки на енергия, получена от храната, но това отнема време и мускулните клетки могат да съхраняват само достатъчно ATP, за да позволи няколко секунди работа с висока интензивност. Следователно добавката с креатин е съществена за осигуряване на високи нива на фосфокреатин.

Всеки ден има нужда от креатин

Възрастните имат около 80-130 g креатин в тялото си. Всеки ден около 1–2% от него се разгражда и отделя, така че трябва да се попълни.Човешкото тяло естествено произвежда креатин. Прием на значителни количества креатин от храната е възможно само чрез консумация на месо и месни продукти. Въпреки това, готвенето и приготвянето може да доведе до загуба на креатин в храната. Предвид дневните ви нужди от креатин, консумация на месо и синтез на креатин от собственото ви тяло може да осигури само нива за поддържане. Нуждата на организма от креатина, за да увеличите вашите нива, може да е значително по-голям и затова добавката Creapure® може да е подходяща за вас.

От какво количество се нуждая ?

Вземете 3 до 5 грама Creapure® креатин монохидрат всеки ден, за да добавите към това, което си тялото използва всеки ден. Можете да персонализирате дозата предвид това каква мускулна маса имате и нивото ви на активност. Creapure® може да се използва по всяко време на деня, но може да се възползвате от приема на продукта веднага след упражнение или сутрин. Фаза на зареждане не се изисква.

Кой има полза ?

Креатинът не е само за културисти и фитнес спортисти. Той е идеалната добавка за всички спортове, които изискват многократни повторения на максимална мощност - като футбол, баскетбол,
ръгби, бейзбол, хокей, плуване, бягане и много други. За последователно изпълнявайте се на най-високото си ниво, имате нужда от достатъчно количество креатин в тялото си.

С напредване на възрастта можем да се възползваме и от приемането на Creapure®. В комбинация с умерена тренировка, Creapure® помага да се спре загубата на мускулна маса, сила, свързана с възрастта и подобрява умствената дейност.

Знаете ли, че няколко научни изследвания сочат, че креатинът има още по-полезен ефект, които са показани в следните категории: Мозъчна функция, сън (по-добре) качество на съня и намалено търсене на сън), антиоксидативно свойство, здраве на костите.

Вегетарианците и веганите показват по-ниски мускулни запаси от креатин в сравнение с хората, които ядат месо.

Creapure® е единствената установена марка креатин за съставки с глобална научна репутация.

Ние от ФИТНЕС ХОУМ БГ препоръчваме винаги на нашите клиенти Креатин със Creapure. През годините винаги сме предлагали винаги Creapure , дори и много потребители да не знаят разликата.

Разгледайте всички Креатинови продукти, които предлагаме тук 

Превод : Фитнес Хоум БГ ЕООД 

Източник : How is the quality and purity of Creapure® guaranteed? 

pure. proven. perfect. Premium Creatine – Made in Germany

Добави Коментар