16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Bulbine Natalensis и естественото производство на тестостерон

Bulbine Natalensis и естественото производство на тестостерон
28 February 2019
2777

Всичко, което трябва да знаете за “Bulbine Natalensis

Ако никога не сте чували за Bulbine Natalensis( Булбин Наталенсис ) бъдете сигурни, че не сте сами.

В продължение на десетилетия състезателите по в спортния свят са търсили оптимално производство на тестостерон, за да подобрят производителността, да добавят мускулна маса, да подобрят възстановяването или дори да помогнат за сексуалното представяне.

Така че, нека да разгледаме това, какво е тестостеронът ?

Мощен андрогенен хормон, произвеждан главно от тестисите;  Отговорни за мъжкото развитие и сексуалните характеристики “

Сигурно си мислиш нищо ново тук? Така, че нека се заемем с ползите от създаването и използването на този хормон. Тестостеронът е анаболен, една дума, която всички обичаме. Тестостеронът може, ако се манипулира правилно, да изгаря мазнините и да се осигури психическото “надъхване”, което ни трябва в фитнеса за да вдигаме големи тежести. Манипулирането на хормоните в нашето тяло и нивата им е от жизненоважно значение за растежа на мускулите, издръжливостта и общото здравословно състояние. Можем да ги подкрепим по различни начини, например стилът на тренировки, качеството на храненето и съня, който получаваме ( насърчаване на освобождаването на друг добър “наш приятел” – хормон на растежа например).

Сигурен начин да се увеличи силата и размерът на резултатите от тренировката е да се използва тестостерон, за да се постигне максимално взаимодействие между циркулиращите тестостерон и андрогенните рецептори. В основни линии, колкото по-голямо е съдържанието на тестостерон в андрогенните рецептори, толкова по-голяма е реакцията на мускулното изграждане в резултат на цялата упорита работа във фитнес залата.

Bulbine Natalensis, един от приблизително 160 вида от рода Bulbine, е сукулентно растение(сукулентните растения представляват многогодишни растения, които се характеризират с месести, сочни листа), намиращо се главно в Южна Африка. Ако трябваше да “разбиете” до фитохимичното ниво, ще намерите сапонини, танини, алкалоиди, антрахинони и сърдечен гликозид в състава му. В редица изследвания е установено, че стебло от Bulbine Natalensis може да повлияе на тестостерона, лутеинизиращия хормон (LH), фоликулостимулиращ хормон (FSH) и нивата на естроген, както и за лечение на рани, сексуално подпомагане, бели кръвни клетки, тестисите, бъбреците и черния дроб. След като прочетете тази статия, ще имате много по-добро разбиране за препоръчителната дозировка, употреба, ползи и странични ефекти. По време на тренировка тестостеронът в андрогенните рецептори е висок, но след приключване на тренировката не е налице достатъчно циркулиращ тестостерон, за да се предотврати спадането му под или до нормалното ниво на тестостерон.

Така че, за да увеличим максимално силата си, ден след ден, какво можем да направим? Това е варианта, който може естествено да подкрепи нивото на тестостерон – а именно, Bulbine Natalensis.

Какво представлява Bulbine Natalensis и какво прави?

Bulbine Natalensis е билка, произхождаща от Южна Африка. Използва се в традиционната африканска медицина за лечение на различни заболявания – от ужилвания и ухапвания от комари, мехури, рани, язви в устата, крекинг кожа, слънчево изгаряне, болки в бъбреците и дори ускоряване на лечението на натъртвания. Съвсем наскоро, изследователите са получили положителни резултати при използването на Bulbine Natalenis за повишаване на либидото, увеличаване на естествения тестостерон и намаляване на естрогена. В проучване, проведено от Центъра за фитомедицински изследвания, катедра “Ботаника”, Университета на Форт Хеър, Алис, Южна Африка, приемащи “Bulbine Natalensis”, имат ниво на серумен тестостерон, което е равно на 347% от контролната група. В същата група естрогенът е бил с 35% по-нисък и дори е надминал резултатите на силденафил за подобряване на либидото. С други думи, 347% повече тестостерон, 35% по-малко естроген от контролната група, всички от дозите на Bulbine Natalensis между 25 mg и 50 mg на kg телесно тегло в сравниение с групата, която не приема Bulbine.

Кой би могъл да се възползва от използването на Bulbine Natalensis?

Bulbine Natalensis е много свеж за пазара, така че липсват данни за човешките изследвания, от които да се извлече информация – извън анекдотичните доклади на интернет форумите, където фирмите са извършили собствени тестове и са видели много обещаващи резултати. Бихме препоръчали Bulbine Natalensis на някой, който търси един от най-интересните нови естествени стимулатори на тестостерона , който вече приема (whey Или други ) белтъчини, креатин и БЦАА напитка преди тренировка. Това е усъвършенствана добавка и най-добре да се провери, докато не можете да прецените ефектите сами чрез обширен опит за това как тялото ви реагира на природни тестостеронови бустери като ATD и D-Aspartic Acid. Въз основа на данните от проучването досега, плюс обширни анекдотични доклади по интернет форумите за бодибилдинг, хората са видели, че помага да се повиши либидото и да се поддържат здрави нива на тестостерон и естроген (например, на един американски форум участниците отбелязват 247% увеличение на тестостерона, с Natalensis supplement).

Интересувам се от Bulbine Natalensis, какви добавки съдържат?

Фитнес ХОУМ БГ е официален вносител на марката Warrior и предлага Bulbine – 100% чиста добавка Natalensis, дозирана точно, както е препоръчано в оригиналното южноафриканско проучване. При 120 таблетки на бутилка, тя трябва да продължи до 30 дни, като се използват 25 милиграма на килограм за човек на 80 кг. Подобно на всичкипродукти на Warrior , Warrior Bulbine не използва патентована смес, така че да знаете точно какво получавате във всяка таблетка и да регулирате дозировката според вашите лични нужди !

Затова нека приключим …

Тестостеронът е жизненоважен за мъжете, знаем това. Растежът на мускулите, загубата на мазнини и сексуалното желание са чувствителни към тестостероновите нива. Тя също играе роля в женското тяло по сходни причини, но е необходима и в по-малки количества. За да стимулирате тестостерона чрез диета, концентрирайте се върху включването на добри хранителни мазнини (рибено масло, ядки, червено месо, ленено семе и кокосово масло) Защо? Тъй като холестеролът е жизненоважен за производството на тестостерон (40% от хранителния прием трябва да бъдат добри мазнини като насока)

Други приложения на Bulbine Natalensis

Локалното приложение на Bulbine Natalensis отдавна се използва в традиционната южноафриканска медицина като антимикробен агент за лечение на рани и изгаряния на кожата. От антимикробната гледна точка, изследователите изолират три фракции от стъблото Bulbine Natalensis и администрират всеки от тях на различни бактериални видове. От трите фракции (етанолов екстракт, п-бутанол и етилацетат), етилацетатът инхибира растежа и разпространението на 100% от бактериалните видове, докато другите две фракции инхибират съответно 75% и 87.5%. 100% срещу 87,5% ефективност при предотвратяване на растежа и разпространението на бактерии може да бъде на живот и смъртт поради инфекция. За разлика от другите две фракции, етил ацетат предотвратява растежа на три изключително опасни бактериални щамове – Shigelli flexneri, Staphyloccus aureus и Escherichia coli (Е. coli). Антимикробните съединения са от решаващо значение за забавянето или предотвратяването на разпространението на сериозни и потенциално фатални заболявания.

Ролята на Bulbine в хранителните добавки

Никоя добавка не е магическа. Ако тренировките , диетите и времето за почивка не са добре проектирани, тогава напредъкът ще бъде спорен. Въпреки това, Bulbine Natalensis може да бъде чудесно допълнение към естествения тестостерон и подобрител на либидото.

Ако всичко изложено дотук ти е харесало, закупи Bulbine от FitnessHome.BG и се увери за полезните свойства и качества на тази добавка -  Купи тук 

Добави Коментар