16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Бодибилдинг легендата Рони Колман обратно във фитнеса

Бодибилдинг легендата Рони Колман обратно във фитнеса
02 March 2019
8751

По-рано тази година света на културизма беше разтърсен от новината, че легендата в спорта Рони Колман може никога повече да не ходи.

Осемкратният М-р Олимпия е едно от най-разпознаваемите лица в бодибилдинг средите и е начело в продължение на години, притежавайки рекорда за най-много излизания на Международната бодибилдинг и фитнес федерация, заедно с множество световни победи.

В стремежа си за повече мускули и маса, той е изтощил на максимум тялото си, стигайки до крайни мерки. Но хилядите часове във фитнеса сега оказват огромно влияние върху тялото му, поставяйки го в положение да се нуждае от редица операции, включително спинална фузия (Операция на гръбначния стълб)  и декомпресия на дисковете, както и повече от една смяна на тазобедрената става. Коулман е легенда за света на бодибилдинга, който спечелва титлата мистър Олимпия цели осем пъти.

Но под строгите заповеди на лекарите да остане извън бодибилдинга, Рони казва на трите милиона последователи да не се притесняват, и че той просто прави малко сериозна почивка и зареждане, за да остане във форма през Коледните празници. 

Той казва: “Да, приятелю. Аз не съм нищо друго освен самотен на Коледа. На Коледа, работя сам, със себе си.

“Всичко това го правя за себе си. Аз съм навън, защото трябва да направя и тази тренировка. Просто правя леко кардио, нищо сериозно, само кардио,  опитвам да остана в играта. “Yeah Buddy

В клипа той изпраща кратко съобщение като казва на феновете си, че той е просто фокусирани върху завръщането си отново в фитнес залата.

Той казва: “Опитвам се да остана в наполовина поне прилична форма, дори ако трябва да тренирам на Коледа. Нищо сериозно, само кардио, без повдигане на никакви тежести ! Правейки го на всеки ден, независимо дали е Коледа, Нова Година или Деня на благодарността. Всичко е за да останеш във форма и да правиш това, което е необходимо, за да постигнеш тези цели за бързо възстановяване на здраве и изцеление от болките и мъките.

В неотдавнашно интервю с бодибилдинг списанието”Muscular Development”, Колман говори за здравословните си проблеми.

Той каза: “Всяка операция, която бях направил, беше от $ 300,000 до $ 500,000, така че в последните три операции имах разходи от почти $ 2 милиона долара!”

Използвани източници от : ladbible

Добави Коментар