16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Алекс Алексиев Младата надежда на културизма

Алекс Алексиев Младата надежда на културизма
01 March 2019
1428

Здравейте приятели, казвам се Алекс и съм на 17 години(към 2018г) от гр.Габрово. Преди 15 дни започнах подготовка за двете състезаният тази есен в Великобритания , на които ще участвам.Те са предвидени за 19 и 20 Август.2018г .

От както реших да се занимавам с бодибилдинг професионално имам 3 състезания, като на 15 години ми беше първото състезание на Турнир Пловдив  в категория до 18 год. до 70 кг., като спечелих първо място.

Същата година участвах във Великобритания на Junior Bodybuilding до 23 години и поради това, че там нямаше моята категория за възраст там пак станах първи и взех квалификация за националното първенство. Състезанията се проведоха във Датфорд, Великобритания.Тази година 2018 се състезавах за втори път на Турнир Пловдив и затвърдих титлата си до 18 год, категория юноши над 70 кг.

Най важната ми купа беше в Великобритания , като с много постоянство, търпение и отдаденост нещата се случват, стига да си търпелив и готов да дадеш всичко от себе си.

В подготовката ми за състезанията във Великобритания реших да се доверя и да използвам добавките на Warrior, като това са следните продукти, който ще използвам : Протеин Warrior EQUILIBRIUM, Glutamine ESSENTIALS И МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ BODYBUILDING WAREHOUSE.

Тези добавки ще са ми от огромна нужда през моята подготовка. Благодарение на тях ще мога да се възстановявам след тежки и интензивни тренировки. Витамини са незаменима част от всяка диета, чрез тях ще се чувствате много по-добре и имунната ви система ще се поддържа здрава. Препоръчвам ви всеки един техен продукт.

Искам да благодаря на фирма FitnessHome.BG  за предоставените ми добавки, които ще са ми в огромна полза за предсъстезателната подготовка ,че откликнаха веднага в отправения от мен призив и ще ми помогнат през подготовката. Благодаря ви за коректността, и това, че си спазихте обещанията.

Тук ще дам малко по-подробна информация за приеманите хранителни добавки от мен в предсъстезателната ми подготовка :

Warrior Equilibrium – Високо качество суроватъчен протеин изолат и мицеларен казеин.

Обединява  суроватъчен протеин изолат и казеин в едно. Има над 80% протейн в доза,и  по малко от 2 грама въглехидрат. С произход от пасищно хранени крави и БЕЗ Ацесулфам калий (Ace-K) и аспартам. Това прави този продукт перфектен в изчистващ период на мазнини, няма добавен глутен, подпомага доброто възстановяване и поддържането на мускулна маса след тежки тренировки. Изолата бързо се абсорбира в тялото и се усвоява, а казеина е бавен протеин и се усвоява за повече време – между 3-4 часа.

Glutamine ESSENTIALS  е много важен продукт. Глутамина е най-срещаната аминокиселина в тялото. Ще ми помогне за по бързото възстановяване след интензивни тренировки ,стимулира изграждането на мускулна масата.Предпазва мускулите ми от разпад и подпомага имунната система. Нивата на глутамин след тренировка спадат до 50 % , затова продуктът е добре да се приема веднага след тренировка. Аз доста често го приемам заедно с протеина.

Разгледай всички добавки в моята подготовка тук :

Мултивитамини и минерали Bodybuilding Warehouse

L-Glutamine

Warrior Equilibrium Protein Powder

Добави Коментар