16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Поглед към бруталната тренировка на Робърт 'Quadzilla' Förstemann

Поглед към бруталната тренировка на Робърт 'Quadzilla' Förstemann
02 March 2019
2459

Робърт Фьорстеман може да претендира за най - големите бедра на планетата, и той дори не е културист

Известен още и като „Quadzilla“, колоездачът от пистата с фамилия Förstemann кара хората да си обръщат главите всеки път, когато стига до велодрома. 

Роден на 5 март 1986, Германецът е бивш световен шампион по спринт, но няма да изглежда неуместно и на сцената по бодибилдинг. Бедрата му са измерени с обиколка от 73 сантиметра.

Тренировката за крака, може да бъде психически и физически супер изтощителна, поради което толкова много хора прескачат тези упражнения.

Ако се нуждаете от вдъхновение за деня на тренировка на вашите крака, си заслужава да погледнете бруталната тренировка на Quadzilla Förstemann.

 

Подгряване: Watt велисипоед

Тук идеята е просто да загреете с едно леко 5-10 минутно движение на велосипеда. Идеята е да може да подготвите  тялото си следващите сесии в тренировката за крака.

LISS (научното наименование за стабилно кардио) (Low-Intensity Sustained State) ще стимулира циркулацията на кръв и увеличава сърдечната честота. Просто не прекалявайте с това, тъй като това може да изразходи силата ви.

С ват велосипеда имате предимството да мобилизирате всички ключови мускули, включени в тренировките на краката: бедра, глутеус и прасец.

Клекове

Кляканията наистина не се нуждаят от представяне. Те са един от изпитаните и доказани упражнения от Топ 3 заедно с пресата за гърди на скамейка и мъртва тяга. Тук Förstemann редовно достига до бруталните 260 килограма.

Тук предимно ще натоварите вашите бедра, но прасците и глутеусите също ще усетят тежестите. Това е упражнение за цялото тяло.

Колкото повече килограми слагате на на лоста, толкова по ниско трябва да клякате.

Лег преса

Пресата за краката ефективно работи със същите мускули като клека, но е по-безопасна на долната част на гърба. Ако се връщате от травма или сте ранени в областта на лумбалния прешлен на гръбначния стълб, пресата за краката може да бъде изключително полезна.

В друг случай, това е отличено упражнение за клек, когато става въпрос за ден на краката. Може би искате да изберете малко по-висок диапазон на повторение, отколкото на клек.

Скок върху кутия

https://youtu.be/o3CfshMgm5k

В този видеоклип с личен треньор Йоханес Лаккас, Förstemann изпълнява няколко упражнения за скачане върху кутия.

Простото скачане върху кутия може и да не ви натовари като най-доброто упражнение за изграждане на крака, но то съдържа редица ключови ползи.

Скока върху кутия изгражда експлозивна сила в мускулите на краката, като бедрата , глутеусите и прасците. Това се отнася за спорта и други области на тренировка, където здравината на краката е основна.

A look at Robert 'Quadzilla' Förstemann's brutal leg day workout

 

Добави Коментар