16682
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Хидролизиран колаген Peptiplus®

5.00 (6)

46.99 лв
Вкус
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
200 потребители са закупили този продукт
15 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Хидролизиран колаген (Peptiplus®) Hydrolysed Collagen Peptides ) е подходящ за всеки, който иска да увеличи дневния си прием на протеин и колаген.

регистриран продукт в БАБХ с номер : Т242102738***

Чистият хидролизиран колагенов пептид се произвежда от висококачествен хидролизиран говежди протеин и хидролизиран колаген от PeptiPlus®. Специално патентован продукт от лицензиран производител – Peptiplus®, които са сертифицирани OU Kosher и Halal.

 • Колагенови пептиди тип 1 

Пептиплус ®  Колаген съдържа колаген пептиди тип 1. Това означава, че те са идентични с колагените, открити в човешките кости и кожа. Това е натурален биоактивен продукт с висока чистота, съдържащ повече от 90% протеин !

Прочетете нашите теми за Колаген : 

Колаген за лечение на остеоартрит и други заболявания на ставите

Топ 6 ползи от приема на колаген

Колагенът е най-важният градивен елемент на тялото и съставлява около 30% от протеините в нашите тела. Колагенът е ключовият структурен протеин, който осигурява кохезия, еластичност и регенерация на всички наши съединителни тъкани, включително кожата, сухожилията, хрущялите и костите.  Колаген Tип I е най -често срещаният вид колаген - намира се в кожата, костите, зъбите, сухожилията, връзките, съдовата лигатура и органи  Колагенът е основната фибриларна съставка на тъканите, които притежават междинни нива на протеогликани, които съдържат големи количества хепаран сулфат. „Колагеновите пептиди са високоефективен нутрицевтик ( всяко вещество, което е храна или част от храна и осигурява медицински или здравословни ползи )  за подобряване на здравето на ставите, който може да помогне за поддържане на активен начин на живот по време на стареенето“. Това се подкрепя от проучване in vivo от 2016 г. (Dar et al.), Което откри ясно доказателство за способността на колаген пептид тип 1 да насърчава положителното здраве на ставите.

Какъв вид колаген е най -подходящ за сухожилията?

Най -разпространената форма на колаген в сухожилията и в цялото тяло е тип I . Колагеновите фибрили тип I са твърди структури, които осигуряват на сухожилието механичната му издръжливост и здравина.

Има огромен брой предимства, някои от които са изброени по-долу:,

 • Помага за намаляване на бръчките и подобряване на еластичността на кожата

 • Подпомага възстановяването на ставните тъкани и облекчаване на болката в ставите

 • Помага за намаляване  на целулита и предотвратяване появата на стрий

 • Колагенът ще ви помогне да отслабнете

 • Възпроизвежда важна част от здравия растеж на косата

 • Помага ви да имате по-здрави и красиви нокти

 • Поддържа здравината на зъбите и венците

 • Помага за балансиране на хормоните ви

 • Колагенът може да предотврати втвърдяването на артериите

 • Лесно се абсорбира от тялото

 • Без консерванти, Без изкуствено ароматизиране,  Без глутен

 • Специално патентован продукт от лицензиран производител – Peptiplus®, които са сертифицирани OU Kosher и Halal.

Колагенните пептиди са по-биодостъпни – те по-добре се абсорбират в кръвния поток, защото те са много с по-къси вериги от аминокиселините, отколкото колаген и желатин. Тъй като те са по-къси, колагеновите пептиди се разграждат много по-лесно в форма, която може да навлезе в кръвообращението при храносмилането. След абсорбцията, колагенните пептиди преминават през тялото, възстановяват и осигуряват енергия. Колагенните пептиди се пренасят в различни тъкани, където клетките ще изграждат пептидите в колагенови спирали с пълна дължина, за да възстановят кожата, костите и ставите ни, или клетките могат директно да използват аминокиселините за енергия. 

Колагенът е влакнест протеин, който се намира в съединителната тъкан , кожата, костите и др. Той осигурява сила и твърдост на различни части на тялото. Колагенът има сложна структура, съставена от три полипептидни вериги, опаковани в конфигурация с тройна спирала. В тялото има различни видове колагенови протеини. Сред тях, типове 1, 3 и 2 са в изобилие. Колагенът тип 1 е най -разпространеният колаген при бозайниците и се намира в кожата, сухожилията и костите. Тип 2 е най -разпространеният колаген в хрущяла . Това е ключовата разлика между колаген тип 1 и 2.Колагенът тип 1 е най -често срещаният колаген в организма. Той представлява приблизително. 90% от общия колаген в организма.  Това е първият колаген, характеризиран поради изобилието му в извънклетъчния матрикс и лекотата на изолиране. Той има две алфа1 вериги и една алфа2 верига, всяка с точно 1050 броя аминокиселини.

Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло. Той е основният градивен елемент в нашите съдови и храносмилателни системи, кожа, сухожилия, хрущял и съединителна тъкан и е важен компонент на мускулната и костната структура. В естествената си форма, колагенът е тройна спирала, съставена от вериги от 18 аминокиселини. Процесът на хидролиза включва въвеждане на водород и кислород, за да се раздели тази структура на по-къси вериги от аминокиселини, понякога наричани колагенови пептиди. Това прави колагена по-бионаличен – което означава, че телата ни по-лесно го обработват. Когато се консумират, тези пептиди предизвикват повишено производство на колаген в нашите тела. Въпреки че повечето от тях доказват забележими резултати, които могат да се видят налице, под формата на по-млада и по-здрава кожа, коса и нокти.

В Складовете за Bodybuilding Warehouse ние се гордеем с качеството. Нашият Peptiplus® хидролизиран колаген е произведен в собствената ни фабрика, използвайки съставки от одобрени, одитирани доставчици, които отговарят на нашите стриктни стандарти за осигуряване на качеството и работят в рамките на нашите принципи. Предлага се в качествено запечатана торбичка, в която се  поддържа свежест и към всяка от тях се добавя лъжичка. Официален вносител Фитнес ХОУМ БГ ЕООД.

Хранителни стойности и прием :

Препоръчваме 2 варианта на прием :

Доза: 10 гр ( 1/2 лъжичка)
порции : 10 (100 g) / 24 (250 g) / 50 (500 грама) / 100 (1 кг)
или
Доза: 20 гр (1 лъжичка)
порции : 5 (100 g) / 12 (250 g) / 25 (500 грама) / 50 (1 кг)

Добавете  ( 1/2 ) или 1 лъжичка в 200-250 ml студена вода, разбъркайте, докато прахът се разтвори, допълнете с вода, ако предпочитате разреден вкус. Това може да се консумира по всяко време на деня. Размерът на порциите варира в зависимост от хранителните Ви нужди.

Хранителна информация 20 гр доза 100 гр.
Kcal / KJ 74 / 318 374 / 1590
Протеин 18 гр. 90 гр.
Въглехидрати 0.46 гр. 2.3 гр.
от които Захари 0.44 гр. 2.2 гр.
Мазнини 0.06 гр. 0.3 гр.
от които Наситени 0.04 гр. 0.2 гр.
Натрий <0.01 гр. <0.01 гр.

* Хранителните стойности, базирани на неароматизирана версия, други вкусове може да варират леко.

Състав: Неовкусен : 100% PeptiPlus® хидролизиран колаген (от едър рогат добитък).
Ароматизирани възможности: 100% PeptiPlus® хидролизиран колаген (от говеда), естествено оцветяване (куркума (за портокалов вкус)), сукралоза (подсладител).

Информация за алергени: Произвежда се на машини, които също обработват  мляко   яйца ,  ядки ,  фъстъци ,  глутен  и  соя. 

Официален вносител ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД

Сайт на производител Хидролизиран колаген Peptiplus®

5.00 общ рейтинг
6 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти