16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Mutant MCT OIL 946ml

0.00 (0)

Марка:
47.99 лв
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
23 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Mutant MCT OIL 946ml – Смята се, че MCT Oil се метаболизира по-лесно от организма, отколкото стандартното кокосово масло, поради отстраняването на мастни киселини с дълга верига.

Маслата MCT се абсорбират бързо и се счита, че осигуряват полезен източник на енергия. 

Идеално за добавяне към кафе, шейкове и смутита

Нашето MCT масло идва от Малайзия и някои от най-добрите региони за отглеждане на кокосови орехи в света. Избираме само пречистено MCT масло от кокос – никога от палмови ядки. Практиката за използване на палмови ядки за MCT допринася за обезлесяването.

  • 9,8 g C 8 (каприлова киселина)
  • 4,2 g C 10 (капринова киселина)

Както подсказва името, средно-верижното триглицеридно (MCT) масло съдържа средно дълги вериги от мазнини, наречени триглицериди. Поради по-късата си дължина, MCTs са лесно смилаеми и много ползи за здравето са свързани с начина, по който тялото ви обработва тези мазнини.

Маслото MCT най-често се извлича от кокосово масло, тъй като повече от 50% от мазнината в кокосовото масло идва от MCTs. Тези мазнини се намират и в много други храни, като палмово масло и млечни продукти.

Съществуват четири различни типа МСТ, от които каприловата и каприновата киселина се използват най-често за MCT масло. В някои случаи тези специфични видове имат уникални ползи.

7 Предимства на MCT Oil, основани на науката

  •  Помагат за намаляване на теглото в няколко важни начина – Доказано е, че MCT маслото увеличава отделянето на два хормона, които стимулират усещането за пълнота в тялото: пептид YY и лептин.

  • Супер бърз източник на енергия, който може да се използва и за зареждане на мозъка ви – Поради по-късата верига от  дълговерижните триглицериди, , MCT пътува направо от червата към черния дроб и не изискват жлъчката да го разгражда като мазнини с по-дълга верига. Тъй като МСТ лесно влизат във вашите клетки, без да се разрушават, те могат да се използват като непосредствен източник на енергия

  • Може да намали натрупването на лактати при спортистите и да помогне да се използва мазнината за енергия – По време на физическо натоварване повишаването на нивата на лактата може да повлияе отрицателно на представянето на упражненията.

  • Може да помогне за справяне с епилепсията, болестта на Алцхаймер и аутизма –  Маслото MCT може да подобри мозъчната функция, което може да има положителни ползи за хора с епилепсия, болест на Алцхаймер и аутизъм.

  • Съдържа мощни мастни киселини, които се борят с растежа на дрождите и бактериите – Доказано е, че МСТ имат антимикробно и противогъбично действие.

  • Може да намали рисковите фактори за сърдечно-съдови заболявания, като тегло и холестерол – Добавянето му към диетата ви може да намали риска от сърдечни заболявания.

  • Може да помогне за контролиране на нивата на кръвната захар и за поддържане на лечението на диабета

Хранителни стойности и прием :

Πpeпopъчитeлeн днeвeн пpиeм: Πpиeмaйтe 1 cyпeна лъжица ) 15 мл ) днeвнo c xpaнaтa. Съдържание :100% Чисто кокосово масло

Cъдъpжaниe:   946 мл Paзмep нa доза : 15 мл  Cъдъpжaниe зa 15 мл Kaлopии 120 kсаl Kaлopии oт мaзнини 120 kсаl Oбщo мaзнини 14 гp Hacитeни мaзнини 14 гp Tpaнc мaзнини 0 гp Xoлecтepoл 0 мг Haтpий 0 мг Oбщ бpoй въглexидpaти 0 гp Πpoтeин 0 гp 

Сайт на производител : https://www.iammutant.com/products/mutant-mct-oil?_pos=1&_psq=mct&_ss=e&_v=1.0

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.Вносител ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти