16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

ISO SENSATION® 93 2.27kg

0.00 (0)

Марка:
151.97 лв 199.99 лв
Вкус
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
22 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

ISO SENSATION® 93  - 30 г протеин 93% протеин на порция Съдържа 98% IsoChill® суроватъчен изолат

  • ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН ИЗОЛАТ:

 ISO Sensation ® 93 съдържа 100% IsoChill ® суроватъчен протеин изолат. IsoChill ® е функционален суроватъчен протеин изолат, обработен чрез нов процес на микрофилтрация при ултраниска температура. Съдържа пълен баланс от неденатурирани биоактивни суроватъчни протеини, включително имуноглобулин (IgG), лактоферин (Lf) и гликомакропептид (GMP). Произвежда се от суроватка, филтрирана през мембрана и изсушена чрез пулверизиране чрез индиректна топлина, за да се осигури най-високо качество на продукта.

  • ПРЕДОТВРАТЕТЕ РАЗПАДА НА МУСКУЛИТЕ:

 ISO Sensation ® 93 включва глутаминов комплекс, който спомага за запазване на мускулната маса и подобрява азотния баланс. Той е лесно усвоим и биодостъпен, пептидно свързан глутамин, N-ацетил L-глутамин и Glutapure®  , които навлизат бързо в мускулните клетки, разграждат се до свободен глутамин и изпълняват основни метаболитни функции.

  • ИЗГРАДЕТЕ ПОВЕЧЕ ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА 

Оптимизирането на инсулиновия метаболизъм може да подпомогне процеса на изграждане на мускулите. Нашият SI комплекс включва алфа-липоева киселина, d-пинитол и 4-хидроксиизолевцин. Тези съставки са ефективни за подобряване на ефективността и чувствителността на инсулина и копиране на ефектите на инсулина върху мускулите. По-голямото усвояване на кръвната захар от мускулите може да доведе до подобрен синтез на гликоген и в крайна сметка до по-големи печалби на чиста мускулна маса. В крайна сметка всички те благоприятстват по-доброто усвояване на креатин, глюкоза и аминокиселини и подобряват мускулното възстановяване и растеж без прекомерна консумация на захар.

  • БЪРЗА ДОСТАВКА И ЛЕСЕН УСВОЯВАНЕ :

 Нашата подобрена система за доставяне включва D комплекс: смес от подпомагащите храносмилането протеаза и лактаза за превъзходна смилаемост, осигуряваща максимално усвояване и използване на хранителните вещества в тази формула. Тези ензими допринасят за здравето на храносмилателния тракт и могат да увеличат усвояването на суроватъчния протеин. Опитайте ISO-Sensation ®  93 с вкус на гурме днес и ще се уверите.

Хранителни стойности и прием :

ПРИЕМ: 1 мерителна лъжица се разбива в 180мл-200мл вода и се приема от 1 до 4 пъти на ден.

ІѕоСhіll® (двoйнo-cтyдeнo oбpaбoтeн c ĸpъcтocaн пoтoĸ пpeмиyм миĸpoфилтpиpaн cypoвaтъчeн пpoтeинoв изoлaт (МЛЯКО) , N-aцeтил (L-глyтaмин) , ЅІ-ĸoмплeĸc (aлфa липoиĸaцид, D-пинитoл1, 4-xидpoĸcиизoлeйцин) , D ĸoмплeĸc (пpoтeaзa, лaĸтaзa) , ecтecтвeн и изĸycтвeн apoмaтизaтop, лaĸтoфepин (MЛЯKO) , aцecyлфaм К, cyĸpaлoзa, coeв лeцитин.

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.ВНОСИТЕЛ ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД

Официален сайт на производител : https://ultimatenutrition.com/products/iso-sensation-93?variant=40720945053888

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти