16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Citrulline Malate 2: 1 Bodybuilding Warehouse

0.00 (0)

32.99 лв
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
70 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Citrulline Malate 2: 1 Bodybuilding Warehouse - помага в премахването на токсини, като млечна киселина и амоняк, които са странични продукти на интензивна физическа активност. Механизмът, по-който добавката работи, е просто казано чрез подобряване ефективността на производство на енергия в клетките. 

регистриран продукт в БАБХ с номер : Т242102524***

Може да го комбинирате с БЦАА, протеин, креатин или друг продукт по ваше желание. И не на последно място, цинтрулин малат е по-ефективен от л-аргинина, когато става въпрос за увеличаване на азотния оксид в организма

Какво е Citrulline Malate 2: 1 Bodybuilding Warehouse 2: 1 ?

Pure Citrulline Malate 2: 1 от Bodybuilding Warehouse осигуряват големи ползи от високо качество, 100% чист 2: 1 Citrulline Malate за вашите нужди.

Защо да вземам Pure Citruline Malate 2: 1 ?   
Чист цитрулин малат 2: 1 помага за отстраняването на токсини като млечна киселина и амоняк, които са странични продукти при интензивна физическа активност. Цитрулин малатът действа чрез увеличаване на производството на азотен оксид, което от своя страна позволява по-голям приток на кръв към мускулите. Доказано е, че това увеличава тяхната производителност и мощност ; точно това, което търсим, когато става въпрос за увеличаване на представянето ни във фитнеса.

Кой трябва да приема Citruline Malate 2: 1 ? 
Pure Citruline Malate 2: 1 е идеален за хора, занимаващи се с упражнения с висока интензивност като вдигане на тежести и спринт и много други.

Как да приемам Pure Citruline Malate 2: 1 
Вземете 5g (приблизително 1 чаена лъжичка) Pure Citruline Malate 2: 1 - 30 минути преди тренировка в тренировъчни дни, или 5гр  сутрин в не тренировъчни дни. Pure Citrulline Malate 2: 1 може да бъде приеман и с BBW Creatine Monohydrate и Taurine за ефективна помпа и мускулна издръжливост.

Очаквайте най-доброто. 

Pure Citruline Malate 2: 1 се произвежда в нашата собствена производствена база, използваща съставки от одобрени, одитирани доставчици, които отговарят на нашите строги стандарти за качество и работят в рамките на нашите принципи.

Хранителна стойност и прием :
Доза: 5 гр
Състав:
100% чист Citrulline Malate

Вземете 5 грама на (приблизително 1 чаена лъжичка) 30 минути преди тренировка в тренировъчни дни, или 5 грама  сутринта в не-тренировъчни дни.

Произвежда се в среда, в която се произвеждат мляко, яйца, соя, пшеница, фъстъци и ядки

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти