16682
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

BCAA MAX SUPPORT

5.00 (1)

Марка:
31.99 лв 37.99 лв
Вкус
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
51 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

BCAA MAX SUPPORT е комплекс от аминокиселини с разклонена верига BCAA в съотношение 2:1:1 (l-левцин:l-валин:l-изолевцин), чиято цел е да поддържа организма както по време, така и след тренировка.

BCAA Max Support е подобрена с l-глутамин и таурин. ALLNUTRITION BCAA MAX SUPPORT е незаменим преди и след тренировка.

 • АБСОЛЮТЕН БЕСТСЕЛЪР! МНОГО ХИЛЯДИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
 • ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА BCAA АМИНО КИСЕЛИНА НА ПРАХ
 • ИДЕАЛНАТА ФОРМУЛА
 • ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ВИДОВЕ ДОБАВКИ
 • ИЗПИТВАНО И ТЕСТВАНО ПО ЦЯЛИЯ СВЯТ
 • 3750 МГ BCAA НА ПОРЦИЯ
 • НАМАЛЯВА МУСКУЛНИЯ КАТАБОЛИЗЪМ
 • ОСИГУРЯВА НАЙ-ДОБРАТА ВЪЗМОЖНА РЕГЕНЕРАЦИЯ
 • НАМАЛЯВА МУСКУЛНАТА ТРЕСКА СЛЕД ТРЕНИРОВКА
 • ПОДПОМАГА ТЯЛОТО ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ТРЕНИРОВКИ

BCAA MAX SUPPORT може да бъде ценна добавка към диетата на физически активните хора, особено на професионалните спортисти. Въпреки това, целесъобразността на неговия прием зависи от няколко фактора, като състава на тялото, целта и вида на диетата, която се следва, както и честотата и интензивността на тренировъчните единици. Колкото по-ниско е нивото на телесните мазнини, толкова по-дълбок е калорийният дефицит, колкото по-малък е запасът от въглехидрати и колкото по-тежки и по-чести са тренировките, толкова повече ползи можете да извлечете от приема на BCAA MAX SUPPORT и колкото по-големи дози от тези аминокиселини приемате, резултата ще е по-добър

 • Какво представляват BCAA?

BCAA, т.е. аминокиселините с разклонена верига, са сред най-популярните добавки, използвани от физически активните хора. Това е така, защото както ежедневният опит, така и резултатите от научните изследвания потвърждават тяхното благоприятно влияние върху общоприетия фитнес.

Съкратеното наименование BCAA идва от английския термин аминокиселини с разклонена верига. Името произтича от специфичната структура на тези съединения. BCAA включват: левцин, изолевцин и валин, които принадлежат към групата на незаменимите аминокиселини, наречени екзогенни, т.е. аминокиселини, които трябва да се набавят с храна или под формата на добавка, тъй като тялото не е в състояние да ги синтезира само. За разлика от други аминокиселини, изграждащи протеини, BCAA се отличават със своята химическа структура, а именно наличието на разклонена алифатна странична верига и факта, че се метаболизират не в черния дроб, а главно в мускулната тъкан.

 • Кога и в какви дози трябва да се използва BCAA MAX SUPPORT?

Идеално е за активен човек да приема BCAA MAX SUPPORT преди и след тренировка. Оптималната доза, предизвикваща желаните ефекти в организма, е 10 g.

За да получите пълните защитни свойства на Allnutrition BCAA MAX SUPPORT, се препоръчва да се приема на празен стомах или по време на продължителни тренировки.

 • Нашите BCAA не съдържат ненужни добавки!

Обичайно е продуктите с BCAA да съдържат голяма доза оцветител, предназначен да подобри визуалния аспект на продукта. ALLNUTRITION BCAA Max Support е 100% идеален състав и прекрасен вкус, няма място за добавяне на допълнителен продукт, за да се получи цвят, който няма нищо общо с продукта. На повърхността остава деликатна бяла утайка, което доказва действителното наличие на левцин

Хранителни стойности и прием

1 до 2 порции на ден. Една порция е 7.5g от продукта, разтворен в 150ml вода или сок. В дните на тренировка: 1 порция преди тренировка и 1 порция след тренировка. В нетренировъчни дни: 1 порция сутрин на гладно.

Хранителна стойност: 7,5g (1 порция)
BCAA 3750 мг
L-левцин 1875 мг
Л-валин 937 мг
L-изолевцин 937 мг
L-глутамин 1500 мг
Таурин  1500 мг

Съдържание : 50% bcaa (25% l-левцин, 12,5% ​​l-валин, 12,5% ​​l-изолевцин), 20% l-глутамин, стабилизатор e414, регулатор на киселинността ябълчена киселина, подсладител сукралоза

Диетична храна. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене и е предназначен предимно за хора, които тренират редовно. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Моля обърнете внимание! Винаги затваряйте опаковката след употреба. Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Вносител ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД Сайт на производител : https://allnutrition.com/ALLNUTRITION_BCAA_Max_Suppor

5.00 общ рейтинг
1 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти