16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Warrior EAA

5.00 (2)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
107 потребители са закупили този продукт
8 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Warrior EAA е пълноценна напитка съдържаща аминокиселини с добавени Таурин и Цитрулин Малат за повишаване на издръжливостта. 

регистриран продукт в БАБХ с номер : Т242104556

Warrior EAA е продукт със съдържание на есенциални аминокиселини. Това са аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани от тялото  и затова трябва да бъдат набавяни от външни източници като  хранителни добавки или храна.  Една от ролята им е да помогнат за увеличаване на MPS (синтез на мускулен протеин) при много по-добър процент от BCAA ( това са левцин, изолевцин и валин, които се наричат верижно разклонени или BCAA.). Те също така осигурява изключителна подкрепа за възстановяване от мускулна треска и насърчава антикатаболения ефект в дни след  тежка тренировка.

Какво прави Warrior EAA`s специални ?

  • Съдържат всички 9 есенциални аминокиселини
  • Уникални вкусове
  • Патентован BioPerine® за подобряване на абсорбцията - Bioperine е чиста форма на пиперин, извлечени от черен пипер. Проучванията показват, че BioPerine насърчава усвояването на хранителни вещества.
  • Добавен Cluster декстрин (високо разклонен цикличен декстрин) - използва уникална технология в ензимологията. От октомври 2012 г. Glico има сертификат GRAS за клъстер Dextrin.
  • Citrulline Malate - идеален за хора, занимаващи се с упражнения с висока интензивност !

Сред ЕАА са и аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са от решаващо значение за мускулите ви , като левцинът е особено анаболен. Освен това, повишените интрамускулни и артериални BCAA нива преди и по време на тренировка водят до потискане на разпадането на ендогенния мускулен протеин по време на тренировка, т.е. това е перфектния продукт за прием преди или по време на вашата тренировка, като ще запази мускулите силни и снабдени с нужните им вещества.

Без достатъчно ЕАА, тялото ви няма нужните аминокиселини, необходими за възстановяване и растеж на мускулите, което ви отвежда пък за нежелан катаболизъм (т.е. разграждане на мускулните протеини). Вашето тяло се нуждае от 20 различни аминокиселини, за да расте и функционира правилно. Въпреки че всичките 20 от тях са важни за вашето здраве, само 9 аминокиселини са класифицирани като основни, това са ЕАА  ( хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин , фенилаланин, треонин, триптофан и валин. )  Всички девет незаменими аминокиселини изпълняват разнообразни роли във вашето тяло. Те участват във важни процеси като растеж на тъкани, производство на енергия, имунна функция и усвояване на хранителни вещества

Клъстер декстрин (силно разклонен цикличен декстрин) е нов тип декстрин, който се произвежда от амилопектин чрез реакция на циклизация на разклоняващ се ензим

Хранителни стойности и начин на употреба :

Вземете 2 лъжици преди, по време или след тренировка, за да осигурите стабилно снабдяване на тялото с аминокиселини.

Размер на порцията - 12 гр ( 2 закръглени лъжички )  Дози в опаковка - 30
Съставки на порция

ЕАА (L-левцин, L-валин, L-лизин, L-фенилаланин,
L-треонин, L-изолевцин, L-хистидин, L-метионин, 
L-триптофан) 
5,152 мг         
Cluster Dextrin - клъстер декстрин (високо разклонен цикличен декстрин) 2250 мг
Tаурин 1200 мг
Citrulline Malate 1200 мг
Bioperine ™ 5 мг

Други съставки 

Силициев диоксид (анти-слепващ агент), подсладител (сукралоза, ацесулфам-К), лимонена киселина, ароматизати, цвекло червено (само за аромат на грозде) Бета каротин (за вкус плодова салата)

Warrior EAA е предназначен за елитни спортисти, които искат пълна EAA формула,. Без компромис с вкуса и качеството.

5.00 общ рейтинг
2 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти