16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Ultra Whey COMPLEX 2000гр.

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
65 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX съдържа концентрирани суроватъчни протеини Volactive® Ultra Whey 80 и изолат Volactive® Ultra Whey XP, чрез кръстосана ултрафилтрация и микрофилтрация НЕ съдържа колаген или други елементи, които променят качеството и VB на продукта.

Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX е страхотна на вкус напитка с над 23 g протеин *, извлечен от Volactive® Ultra Whey 80 концентриран суроватъчен протеин и изолиран чрез ултрафилтрация с кръстосан поток и качествена микрофилтрация. Произведен от прясно мляко от крави, които не са третирани с хормони или антибиотици и са без ГМО. Без ксантанова гума, карагенан и палмово масло

Volactive® Ultra Whey XP. Съотношение 50% изолат Volactive® Ultra Whey XP 50% концентрат Volactive® Ultra Whey 80.

Ultra Whey COMPLEX НЕ СЪДЪРЖА сред съставките, посочени на етикета: палмово масло, малтодекстрин, ксантанова гума, карагенан или аминокиселини в свободна форма.

  • Какво представляват суроватъчните протеини, изолирани чрез ултрафилтрация с кръстосан поток и микрофилтрация?

Суроватъчният протеин изолат (WPI) се третира със специални системи за отстраняване на по-големи количества мазнини и лактоза. Те имат по дефиниция средно съдържание на протеин от 90%, но плътността на протеина може да варира от 86-88% или по-висока. Микрофилтрацията е най-скъпият процес сред тези, използвани за изолиране на протеинови добавки на базата на суроватъчен протеин, но също така е и този, който е най-способен да запази целостта и присъствието на биоактивните протеинови фракции, които определят качеството на протеина себе си.

  • Какво представляват концентрираните суроватъчни протеини?

WPC концентрирани суроватъчни протеини ( или познати на много от вас като концентрат)  се получават чрез процеси на микро и ултрафилтрация, които използват физически филтри за отделяне на мазнините и лактозата от протеина, без да ги увреждат (разликите между двете са минимални и зависят от размера на порите на филтрация, големи около микрометър при микрофилтрация и 4 пъти по-ниско при ултрафилтрация). По този начин се получава прах с протеиново съдържание (70-85%).

Добрите концентрати съдържат много по-високи нива на растежни фактори, като IGF-1, TGF-1 и TGF-2. Те съдържат много по-високи нива на различни фосфолипиди и различни биоактивни липиди, като конюгирана линолова киселина (CLA), и често съдържат по-високи нива на имуноглобулини и лактоферин.

  • Какво означава Volactive® сертификация и суровини?

Volac® е референтна реалност в млекопроизводството и зоотехническия сектор, както и най-големият производител на хранителни суроватъчни протеини "Lifestyle" в Европа, който си е спечелил репутацията на абсолютен иноватор в технологичното производство и развитие в областта на храненето. Технически-научният екип на Volac® се основава на четиридесетгодишното наследство на компанията в преработката на суроватка и използването на авангардни техники за ултрафилтрация. „Volac® официално сертифицира и гарантира съдържанието на протеини Yamamoto® Nutrition.“

  • 100% италианско производство: Ultra Whey COMPLEX като всички продукти на марката Yamamoto® опаковат в Италия. Така се създава 100% италиански продукт.

 

Хранителни стойности и прием :

Начин на употреба: добавете 3 лъжички (30 гр) в 200 мл вода или друга любима напитка и приемайте веднъж дневно веднага след тренировка, между основните хранения или поне един час преди тренировка или състезание.

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.

Виж всичко тук : Yamamoto® Nutrition

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти