16682
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

TRIBULUS RHAPONTICUM - 120 капсули

0.00 (0)

Марка:
32.99 лв
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
57 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Перфектна комбинация от Трибулус Терестрис и есктракт от Рапонтикум Левзея (Екдистерон).
Повишава тонуса, издържливостта и силата по време на физически натоварвания. Спомага за по-бързото възстановяване на уморените мускули и натрупването на чиста мускулна маса.

Страхотен продукт, който ще повишите вашите спортни резултати. Съдържа 100% трибулус терестрис. Повишава нивата на свободен тестостерон и спомага за изграждането на чиста мускулна маса. Повишава либидото.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Повече сексуална мощ. Повече енергия и издръжливост по време на физически занимания. Възстаноявав уморените мускули и понижава нивата на кортизол при стрес. Засилва протеиновия синтез и изгражда чиста мускулна маса. 

В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В не тренировъчен ден се приемат една доза – сутрин преди закуска или вечер преди сън.

СЪСТАВКИ: Трибулус терестрис, рапонтикум картамодис (левзея), твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти