16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

CREATINE MUSCLE MAX

0.00 (0)

Марка:
51.98 лв
Вкус
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
101 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

CREATINE MUSCLE MAX е най-висококачественият микронизиран креатин монохидрат, предназначен за всеки, който практикува спорт, независимо от нивото му на напредък. Монохидратът означава повече мощност и сила. Повече повторения и по този начин по-бърз напредък.

Креатинът е една от най-безопасните и добре проучени добавки на пазара. Той се среща естествено в храните, особено в говеждото. За съжаление, количествата му са твърде малки, за да се реализира пълният му потенциал. Creatine Muscle Max може да се използва успешно в моментите, когато изграждате маса, сила и издръжливост, а също и когато намалявате мазнините.

Защо CREATINE MUSCLE MAX ?

  • НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО МИКРОНИЗИРАН КРЕАТИН МОНОХИДРАТ
  • НЕВЕРОЯТНИ АНАБОЛНИ И АНТИКАТАБОЛИЧНИ ЕФЕКТИ
  • ОБОГАТЕНА С ТАУРИН
  • ПОВИШАВА ФИЗИЧЕСКАТА ГОТОВНОСТ
  • ПОВЕЧЕ СИЛА И ПОВТОРЕНИЯ
  • ПО-БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ВАШИТЕ ИНТЕНЗИВНИ ТРЕНИРОВКИ
  • ОТЛИЧНА ФИГУРА И ПО-БЪРЗ ПРОГРЕС
  • НАЙ - ПОПУЛЯРНАТА ДОБАВКА ЗА СИЛА

Ефектът от използването на ALLNUTRITION CREATINE MUSCLE MAX е повишаване на физическата подготовока в случай на последователни кратки, много интензивни физически упражнения.

  • Какво е креатин монохидрат?

Креатин монохидратът е една от най-безопасните и ефективни добавки на пазара, тъй като са направени много изследвания, за да се потвърди ефектът му. Креатин монохидратът е идеален за хора, които използват този вид добавка за първи път. Има много изследвания, потвърждаващи ефекта и ефикасността, свързани с употребата на креатин

  • Таурин - Свойства

Тауринът е универсална аминокиселина. Неговите свойства включват намаляване на нервното напрежение, повишаване на умствената и физическата работоспособност и противодействие на окислителните процеси, протичащи в мускулите след тренировка. ALLNUTRITION Creatine Muscle Max е обогатен с оптимална доза таурин.

Хранителни стойности и прием :

Една порция  3 гр от продукта, разтворен в 300 ml вода или сок. В тренировъчни дни: една порция преди тренировка. В нетренировъчни дни: една порция сутрин на гладно.

Хранителна стойност: на 6гр.
Креатин монохидрат  5400 мг
-включително креатин     4752 мг
Таурин     600 мг

съставки: 90% креатин монохидрат, 10% таурин ( за неовкусен продукт )

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.

Вносител ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД Сайт на производител : https://allnutrition.com/ALLNUTRITION_Creatine_Muscle_Max

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти