16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

SFD GLUTAMINE NEW REBREND

0.00 (0)

Марка:
38.99 лв
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
57 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

SFD GLUTAMINE NEW REBREND  е висококачествен, фармацевтично чист l-глутамин, допълнително обогатен с аминокиселината таурин.

Глутаминът е една от трите най-важни и най-разпространени аминокиселини в човешкото тяло. Участва в много метаболитни процеси. Глутаминът значително ускорява процесите на регенерация, повишава съпротивителните сили на организма и подобрява концентрацията и скоростта на реакция. SFD GLUTAMINE NEW REBREND е предназначен за спортисти, желаещи да премахнат негативните ефекти от интензивните тренировки.

ОПАКОВКА: 500 ГР., БРОЙ ПОРЦИИ: 100, Л-ГЛУТАМИН: 4750 МГ ТАУРИН: 250 МГ

ОПАКОВКА: 1000 ГР., БРОЙ ПОРЦИИ: 200, Л-ГЛУТАМИН: 4750 МГ ТАУРИН: 250 МГ

ПРЕДИМСТВА ОТ ПРИЕМА НА SFD GLUTAMINE NEW REBREND :

 • ПОДОБРЯВА СТОМАШНО-ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ
 • ПОДПОМАГА ЧРЕВНАТА ФУНКЦИЯ
 • ПОДОБРЯВА ЗДРАВЕТО НА МОЗЪКА
 • ИЗГОРЯ МАЗНИНИТЕ И НАМАЛЯВА НИВАТА НА ЗАХАРТА
 • ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ГЛУТАМИН С ДОБАВЕН ТАУРИН
 • ОБЛЕКЧАВА ВЪЗПАЛЕНИЯТА
 • ПОДПОМАГА ИЗГРАЖДАНЕТО НА МУСКУЛНА МАСА
 • СТИМУЛИРА АНАБОЛИТНИТЕ ПРОЦЕСИ В ОРГАНИЗМА

Глутамин и мускулен катаболизъм 

Глутаминът е особено уникален в ефекта си върху мускулния катаболизъм. Тази аминокиселина предпазва мускулите от протеолиза, свързана например с упражнения и това е така на практика.

Тази аминокиселина показва определен антикатаболен потенциал, защитаващ за натрупаната мускулна маса. Научните изследвания подкрепят общоприетата теория, че употребата на глутамин подобрява резултатите на спортистите, състезаващи се в силовия трибой. В много случаи тази аминокиселина може да се окаже потенциално ценна добавка към вашата диета. Струва си да се знае, че значителна част от глутамина, приет с храната, се абсорбира от клетките на тънките черва. Прочети нашата статия за :  Трябва ли да приемаме L-глутамин за здравето на червата си?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че е недостатък на споменатия продукт, в действителност той е основна точка. Глутаминът, който е основното и приоритетно гориво за ентероцитите, може да повлияе на здравето на чревния епител. Това е особено важно в случай на такива заболявания като:

 • Синдром на дразнимото черво (IBS)
 • БОЛЕСТ НА КРОН
 • ЯЗВЕН КОЛИТ

Хранителни стойности и прием :

Една порция е 5g от продукта, разтворен в 300ml вода или сок. Приемайте по 2-3 порции дневно. В дните на тренировка: една порция сутрин след ставане от сън, една порция след тренировка и една порция вечер. В нетренировъчни дни: една порция сутрин след ставане от сън, една порция вечер.

Хранителна стойност: 100 гр 5 гр
L-глутамин 95000 мг 4750мг
Таурин 5000 мг 250мг

съставки: л-глутамин, таурин (за неовкусен вариант)

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.

Вносител ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД  Официален сайт на произоводител : GLUTAMINE SFD NUTRITION500g

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти