16682
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Serrapeptase 80,000iu / Серрапептаза

5.00 (1)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
52 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Тези таблетки осигуряват специален вид ензим, наречен Серрапептаза.
Това постепенно се освобождава в системата чрез специално покритие, което може да издържи средата на стомаха и подпомага абсорбцията.

Използва се от години в Япония и Европа за намаляване на възпалението и болката поради операция, травми и други възпалителни състояния.

За какво се използва 

  • Протеолитичен ензим

 Означава, че разгражда протеините до по-малки компоненти, наречени аминокиселини. Използването на протеолитични ензими като трипсин, химотрипсин и бромелаин влезе в практиката в Съединените щати още през 50-те години на миналия век, след като беше наблюдавано, че те имат противовъзпалителни ефекти.

  • Може да намали възпалението

Серрапептаза най-често се използва за намаляване на възпалението - реакция на тялото ви при нараняване. В стоматологията ензимът се използва след малки хирургични процедури - като отстраняване на зъби - за намаляване на болката. Смята се, че  намалява възпалителните клетки на засегнатото място. Изследователите стигат до заключението, че серапептазата е по-ефективна за намаляване на болката от ибупрофен и кортикостероиди, мощни лекарства, които укротяват възпалението.

  • Може да предотврати инфекции

Серрапептаза може да намали риска от бактериални инфекции. В така наречения биофилм бактериите могат да се съединят, за да образуват защитна бариера около своята група. Този биофилм действа като щит срещу антибиотиците, като позволява на бактериите да растат бързо и да причинят инфекция. Серрапептаза инхибира образуването на биофилми, като по този начин повишава ефективността на антибиотиците.

  • Помага при натрупана плака

Серрапептаза може да бъде полезна за лечение на атеросклероза, състояние, при което вътре във вашите артерии се натрупва плака. Смята се, че действа като разгражда мъртва или повредена тъкан и фибрин - труден протеин, образуван в кръвни съсиреци.

  • Полезна при хронични респираторни заболявания

Може да увеличи почивстването от слуз и да намали възпалението в белите дробове при хора с хронични респираторни заболявания. Това са заболявания на дихателните пътища и други структури на белите дробове.
Хранителни стойности и прием :

Като добавка приемайте по една ( 1 ) или две ( 2 ) таблетки дневно, на един прием или два , и на празен стомах. 

За най-добри резултати Серрапептаза трябва да се приема два часа след хранене и не трябва да се консумира храна поне 30 минути след това.

Всяка 1 таблетка осигурява:

Серрапептаза (Serratio peptidase 1) 37,5 mg
еквивалентн на 80 000iu

Съставки : Ароматизиращи средства (Дикалциев фосфат, Микрокристална целулоза), Серрапептаза (Serratio Peptidase 1 Enzyme), Средства против слепване (Стеаринова киселина *, Силициев диоксид), Магнезиев стеарат *, HPMC Clear Coating (Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, Glycerpy, Hydropy Proxyl, Hydropyl, Hydropy) , Ентерично чисто покритие (50% натриев алгинат, 50% стеаринова киселина *).
* От зеленчуков източник

БЕЗ съдържание на добавена захар, нишесте, мая, оцветители, ароматизатори или консерванти. Подходящ за вегетарианци и вегани.

Не превишавайте препоръчителния прием.
Не използвайте като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

5.00 общ рейтинг
1 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти