16103
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Neuflor® 56 Billion 30 капсули

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
21 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Yamamoto® Research Neuflor® 56 Billion е хранителна добавка с висока концентрация (от един до петнадесет милиарда на вид) пробиотици, която съдържа до 8 различни щама на клинично тествани живи микроорганизми, принадлежащи към групите Lattobacilli, Bifidobacteria и Streptococcus Thermophilus .

Балансирана комбинация от силно концентрирани активни пробиотици, формулирани за колонизиране на целия храносмилателен тракт и по-бързо възстановяване на баланса на чревната микрофлора.

Чревната бактериална флора, все по-често наричана "чревен микробиом", е набор от много бактерии, които живеят в червата ни, и всеки тракт е буквално "колонизиран" от специфични щамове на тези бактерии.

Все повече говорим за това как „чревното“ здраве обуславя цялото психофизическо състояние на нашето тяло, като се има предвид множеството дейности, в които чревният микробиом участва чрез метаболитната си активност, като се има предвид, че той произвежда витамини, противовъзпалителни имуноглобулини и други важни фактори. като серотонин. Неговото защитно и структурно действие също е много ценно, тъй като лигавицата е толкова наистина "деликатна", колкото и мощна защитна бариера срещу въвеждането и пролиферацията на патогени, контрол и намаляване на pH на изпражненията. 

Благодарение на много висока концентрация на пробиотични бактериални щамове, Neuflor® 56 милиарда помага за възстановяване на целостта на променената чревна лигавица, подпомага имунната система, стимулира различни елементи, участващи в защитата и целостта на чревните клетки, и засилва имунния отговор на инфекции с различна етиология.

Хранителни стойности и прием :

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден, за предпочитане на празен стомах.

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.

Виж всичко тук : Yamamoto® Nutrition

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти