17043
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Fucked Up Joker Edition 300g

0.00 (0)

Марка:
63.98 лв
Вкус
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
53 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Fucked Up Joker Edition от Swedish Supplements

Продукта Fucked Up Joker е проектиран с акцент върху мощността, усещането за напомпване и подобрената издръжливост. Той също така осигурява енергиен тласък, който ви позволява да тренирате по-интензивно от всякога.

  • Осигурява силна и дълготрайна енергия.
  • Повишава експлозивността и мускулната помпа.
  • Осигурява остър като бръснач фокус.
  • PWO активатор за енергия и фокус преди тренировка

Fucked Up не е стандартен PWO. Има уникален състав на съставките, който осигурява безспорен ефект и изживяване.

Всяка лъжичка съдържа доказана ефективна доза от повишаващите производителността като съставки креатин и бета-аланин. Креатинът се състои от качествената суровина Tri-creatine malat, за която при изследвания е доказано, че има по-добра разтворимост във вода и по този начин дава още по-добро усвояване. Tri creatine malat се състои от три молекули креатин и една молекула с ябълчена киселина и потребителите съобщават за значително по-малко нежелано задържане на течности по време на употреба.

Освен че предизвиква приятно изтръпване, бета-аланинът във Fucked Up повишава нивата на карнозин в мускулите. Това подобрява издръжливостта, като противодейства на производството на млечна киселина.

За подобряване на умствения фокус това е усъвършенствана смес от растителен екстракт с централно стимулиращи алкалоиди, кофеин, арктически корен, както и е добавено холин битартрат, който е витаминоподобно хранително вещество, чиято задача е да действа на ацетилхолина, невротрансмитер, който е необходим за да може мозъкът да функционира оптимално. Ацетилхолинът е необходим за всички нервни импулси в тялото и добавката на холин подобрява умствената острота и фокуса, както и подобрява паметта.

Хранителни стойности и прием :

Препоръчителна максимална доза 10гр. Измерете около 15 ml от продукта в мерителната лъжица. Смесете с 300 мл. студена вода и изпийте около 20-30 минути преди тренировка. Поради ефикасността на продукта, определете поносимостта, като започнете с 1/2 доза, приблизително 5 грама. За да избегнете безсъние, не използвайте продукта в рамките на 6 часа преди лягане. Не използвайте продукта повече от 8 последователни седмици без прекъсване.

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.

Сайт на производител : https://www.swedish-supplements.com/product/fucked-up-joker-edition-crazy-mango/ Вносител ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти