17043
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Joint SUPPORT NEW FORMULA

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
28 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Joint SUPPORT е хранителна добавка от глюкозамин, МСМ, хиалуронова киселина и растителни екстракти, подходяща за спортисти, практикуващи интензивни физически дейности.

регистриран продукт в БАБХ с номер : Т242201415

Joint SUPPORT е показан в случаите, когато е необходимо да се поддържа функцията на ставите (Curcuma, Boswellia) и да се контрастират локализирани състояния на напрежение (Boswellia).

Възрастта също оказва допълнително въздействие върху ставите, причинявайки износване на хрущяла, което може да доведе до повтарящи се възпаления, артрит, намалена подвижност, което ще повлияе на тренировките и представянето.

Можем да предоставим помощ чрез специфични добавки, формулирани с наистина ефективни елементи, които действат на тези фронтове, като Joint Support в най-новата му версия. Joint Support е хранителна добавка за поддържане на функцията на ставите, базирана на: глюкозамин, MSM, куркума и босвелия както в версии с висока абсорбция за истинска ефективност и хиалуронова киселина.

  • Глюкозаминът

аминозахар, който се среща естествено в съединителните тъкани, които обграждат и омекотяват ставата, включително хрущяли, сухожилия и връзки, както и синовиалната течност, която смазва ставите. Основното му действие се отнася до дейността му за укрепване на ставите и спомага за запазване на структурата и степента на еластичност на хрущяла.

  • Метилсулфонилметанът (MSM)

е стабилен, богат и естествен източник на органична сяра, който има тенденция да намалява значително със стареенето. Метилсулфонилметанът е силно усвоим микроелемент от нашето тяло, като ценен източник на органична сяра, за която знаем, че се намира в различни серни компоненти на нашето тяло, дотолкова, че се нарежда на трето място сред най-важните минерали в тялото. Органичната сяра е "биологично активно" съединение, което играе решаваща роля в различни компоненти и механизми на човешкото тяло, влиза в състава на различни аминокиселини, е основен елемент в конституцията на ставния хрущял и съединителната тъкан като дермата на кожата.

  • Куркума

Говорейки за възпаление, куркумата, като популярна хранителна подправка, извлечена от традицията на аюрведичната медицина, днес се счита не само за истинска "суперхрана. Куркуминът сред тях е по-свързан с противовъзпалителното действие на ставните тъкани, насърчавайки подкрепата и гъвкавостта, за намаляване на ставния деструктивен оксидативен стрес, за действие срещу COX-2, MMP и "AGE" (крайни продукти на напреднала гликация) Куркуминът насърчава синтеза на колаген и други структурни ставни протеини, като същевременно предпазва от ензими, които променят или "износват" структурата на ставите, подобрявайки сковаността и комфорта на ставите, като по този начин облекчава болките в ставите.
За съжаление, куркумата като подправка има ниска бионаличност, така че за да се оптимизира ползите от нея, тя беше включена във версията Curcugreen™ BCM-95®, която чрез определен процес на екстракция беше взета и смесена групата от куркуминоиди, присъстващи в корена, с етерични масла, включително (RI)-турмерон, като оптимизират тяхната биоактивна енергия и позволяват уникална абсорбция и синергия на действие, което показва изключителна бионаличност от 7 до 9 пъти по-висока от тази на най-разпространените екстракти от куркума при 95% стандартизация.
Curcugreen™ BCM-95® е една от най-изучаваните и признати версии на куркума в международната литература и използва досие от над 50 клинични проучвания и 15-годишен контрол на качеството и безопасността.

  • Boswellia ( босвелия )

ботанически вид от семейството на тамяните, широко разпространен в Африка, по-специално на Арабския полуостров и в Индия, където лечебните му употребата е добре позната от аюрведичната традиция. Босвелията, благодарение на ценните гумерсини, които се извличат, богати на босвеликови киселини, тетрациклични киселини и полизахариди, намира голямо разпространение и в съвременния - западен свят в спортните добавки. Механизмът на действие в този случай се отнася до действието върху ензима 5-липоксигеназа като активен агент, отговорен за производството на вещества, които улесняват възпалителните процеси, както и способността да инхибира еластазите, силно разрушителни ензими, които атакуват и разрушават еластичната част на тъканите, в които протича възпалителен процес

  • Хиалуронова киселина

И ако говорим за превантивна подкрепа или възстановяване на ставите, в синергията на елементите, които изграждат Joint Support, не може да липсва хиалуронова киселина, гликозаминогликан, естествено присъстващ в съединителната тъкан на ставите, в кожата и във висока концентрация в синовиалната течност, състояща се от агрегиране на дизахаридни единици, образувани от остатъци от глюкуронова киселина и N-ацетилглюкозамин. По време на възпаление на ставите е добре да се знае, че структурата на хиалуроновата киселина се атакува от провъзпалителни елементи (наречени с "хиалуронидазна активност"), като по този начин губи структурните си характеристики и важната си смазваща функция. Приемът на хиалуронова киселина с правилното (високо в случая) молекулно тегло става важен, тъй като е в състояние да обгражда водни молекули и да насърчава възстановяването на вискозитета на синовиалната течност на нивото на ставите, като постига по-добър ефект върху подвижността, като действа като ефективно смазващо средство. На нивото на хрущяла хиалуроновата киселина се свързва с протеогликаните, образувайки големи агрегати, които поддържат стабилността на самия хрущял

Хранителни стойности и прием :

Начин на употреба: Приемайте по 3 таблетки дневно с вода.

Състав: пълнител: целулоза; глюкозамин D-сулфат 2KCl (от миди), метилсулфонилметан (MSM), Curcugreen™ [куркуминоиди от коренище на куркума (Curcuma longa L.)], BosLIQ®-AKBA-PWD (сух екстракт от босвелия (Boswellia sacra Flueck.) % ацетил-11-кето-β-босвелинова киселина (AKBA), 20% други β-босвеликови киселини и 8% общи дитерпени), натриев хиалуронат, агенти против слепване: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.

Виж всичко тук : Yamamoto® Nutrition

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти