16682
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Essential AMINO

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
26 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Какво са Essential AMINO есенциалните аминокиселини (EAA)?

регистриран продукт в БАБХ с номер : Т242201418

Аминокиселините са органични молекули, които, когато се съединят, образуват протеин. Има 20 аминокиселини, които допринасят за образуването на протеини и са основни за функционирането на нашето тяло, към които се добавят 3 едва наскоро открити.

От тези 23 - 8 са определени като съществени. Терминът есенциални аминокиселини означава онези аминокиселини, които тялото не е в състояние да синтезира сами. Следователно те трябва да бъдат подпомогнати с храненето. Ако търсите добавка, която съдържа всички аминокиселини, Essential AMINO ви позволява да постигнете това, защото не само ги съдържа всички, но ги предоставя в идеалното им съотношение.

Кои са незаменимите аминокиселини?

Има 8 незаменими аминокиселини (ЕАА незаменими аминокиселини) и по-специално:

 • Лизин : присъства главно в млякото, соята и говеждото месо, служи за образуването на карнитин и витамин В3. За атлети е в състояние да ускори възстановяването след тренировка.
 • Триптофан : намира се в млякото и млечните продукти, яйцата, бобовите растения, месото и рибата. Тя е важна аминокиселина в протеиновия синтез и в синтеза на серотонин.
 • Фенилаланин : намира се в месо, риба, яйца и кафяв ориз. Той участва в много метаболитни процеси и участва в образуването на хормони на щитовидната жлеза.
 • Треонин : намира се в царевица, соя, яйца, гъби, треска, свинско, агнешко, заешко и телешко. Той е съставна част на антителата и следователно играе основна роля в поддържането на имунната система.
 • Метионин : присъства в млечни продукти, яйчен белтък, треска и соев протеин. Метионинът е в основата на производството на карнитин и цистеин, както и на креатин, таурин, витамин В12.
 • Левцин : млякото, царевицата, пилешко и яйцата са основните източници на тази аминокиселина. Той играе важна роля в мускулите.
 • Изолевцин : намира се главно в царевица, картофи, пилешко месо, яйца, фъстъци, брезаола, агнешко месо. Тя е тясно свързана с нуждите от глюкоза.
 • Валин : богат е на яйчен белтък на прах, соев протеин, водорасли спирулина, млечни продукти и млечни продукти. Той играе важна роля, особено при реконструкцията на тъканите.
 • За тези във фаза на растеж, деветата аминокиселина също е включена като есенциална: хистидин .
 • Продукт, състоящ се от аминокиселини от растителна ферментация .
 • Съотношението на l-левцин, l-изолевцин, l-валин е 4:1:1. Следователно по-голямо присъствие на l-левцин. Основна аминокиселина за протеиновия синтез
 • Essential AMINO е произведен в Италия. Като всички продукти на марката Yamamoto®: Произведено в Италия с качество.

 

Хранителни стойности и прием :

Начин на употреба: Приемайте по 6 таблетки веднъж дневно, с вода или друга любима напитка, през деня или след тренировка.

Съставки: смес от аминокиселини с разклонена верига (L-левцин, L-изолевцин, L-валин, стабилизатор: хидроксипропилметил целулоза), L-фенилаланин, L-треонин, пълнител: микрокристална целулоза, агенти против слепване: талк, магнезиева сол мастни киселини, силициев диоксид; L-хистидин, L-лизин хидрохлорид, L-метионин, L-триптофан.

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.

Виж всичко тук : Yamamoto® Nutrition

 

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти