4145
Поръчани продукта
за тази година
10411
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Черен петък 2019 на хранителни добавки

Black Friday с над 150 намаления на  Протеини, Аминокиселини, За дами, Сила, Витамини и минерали, Протеинови храни, Здраве и тонус, Аксесоари, Стакове, Продукти за Изгаряне на мазнини във FitnessHome.BG се провежда редовно, всяка година в последния петък от месец НОЕМВРИ.

Празника възниква в САЩ и е възприет за начало на коледния пазар. Интересът към "Черен петък" нараства постоянно през годините. 

Ние от екипа на FitnessHome.BG ще ви помогнем с няколко насоки за да сте максимално готови за деня с големите намаления.

  • Препоръчително е да се регистрирате в нашият сайт и да имате готов потребителски профил. Там освен лесно и бързо да поръчате ще можете и да добавите в Любими, всички продукти, които сте набелязали през времето. Сега е момента да изпробвате всичко, за което сте мислили дали да закупите или не през останалото време. Цената ви се е виждала висока ? Сега ще бъде максимално ниска. Ще намалим всички налични продукти на възможно най-ниски цени за вас.
  • Абсолютно винаги имаш възможността на провериш пратката си при доставка - имаш това право! Куриерът ще те изчака, за да се увериш, че получаваш в изряден вид точно това, което си поръчал.
  • През предходните години винаги сме имали Black Friday и сега отново спазваме традицията. Тази година датата е 29.11.2019 , като винаги сме избягвали от това, да не се спазва точния ден.
  • Държим да отбележим, и че всички продукти предлагани от нас са със гаранция за качество , като абсолютно всеки един се доставя от производител и то директно от складовете му.
  • Даваме ти и още 1 препоръка - Абонирай се за бюлетина на FitnessHOME.BG за да бъдеш в крак с всички новости, намаления и специални продукти от голямото събитие на годината.

Надяваме се, че поредния "Black Friday" ще ти хареса и ще останеш доволен за всеки закупен от нас продукт. През годините се опитваме да помогнем на всеки да достигне неговите цели и това никога не ни е спирало. Така ще бъде и занапред.

Благодарим ви, че сте наш клиент.