16682
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

CarnitineMICRO 90 микротаблетки

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
21 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

CarnitineMICRO е хранителна добавка, подходяща и за спортисти, която осигурява 1000 mg карнитин тартарат.

регистриран продукт в БАБХ с номер : Т242201365

Активните съставки, присъстващи в добавките, играят някои важни физиологични роли в случай на нисък прием с диета или повишена нужда (например при физическа активност).

В някои случаи обаче тяхната активност може да бъде ограничена поради ниска разтворимост, стабилност или бионаличност.Патентованата система за микрокапсулиране MCU-20® оптимизира разтворимостта и абсорбцията, за да постигне по-ефективно освобождаване на активните съставки, повишавайки способността им да взаимодействат с тялото. Активните съставки са капсулирани във везикула, която може да бъде с размери 1 - 10 µm. Една доза може да съдържа милиони микрокапсули, всяка от които може да освободи активните съставки в тялото.

  • Какво е микрокапсулиране?

Микрокапсулирането, което вече присъства в света на храните и фармацевтичните продукти, днес позволи важна повратна точка в границите, които обуславят бионаличността на много молекули в света на хранителните добавки. Процесът на микрокапсулиране, от който се ражда MCU-20®, е резултат от иновативна технология, която позволява максимизиране на транспорта и относителното усвояване на хранителните елементи, които искаме да пристигнат невредими и в най-добрия случай от тяхната бионаличност, за да максимизира техния ефект .Много суровини, които обикновено се използват в света на добавките, имат граници от различни видове, като се започне от възможно разграждане в стомашно-чревния тракт поради условия на "околна среда" или до лошата разтворимост на материала, която може да образува утайки, които не могат да бъдат напълно абсорбирани ( в лицето на значителни отпадъци и икономически разходи).

  • От какво се състои технологията MCU-20®?

Благодарение на патентованата техника за микрокапсулиране MCU-20®, суровината първо се изсушава бързо, без да се засягат физико-химичните свойства на елемента, след което се фрагментира на изключително малки микрогранули и след това се "улавя" в тънки филми от микрокапсулиращ агент , което ще позволи не само да се предпази и изолира суровината, но и да може да се ограничат всякакви неприятни миризми. Благодарение на MCU-20® беше позволено на аминокиселините, които се характеризират с ниска разтворимост и стабилност във вода, да влязат в нова ера, чийто блясък на ефективност се засилва, тъй като могат да бъдат направени бързо и напълно разтворими, без образуване на утайки, за много по-висока абсорбция .

Тази технология също така е в състояние да позволи на други суровини, типични за спортните добавки, да могат да преодолеят границите на оралната абсорбция, които могат да представят, от креатин, до л-карнитин или аргинин. Благодарение на технологията MCU-20®, тези елементи, определени като „слабо абсорбирани“, могат да демонстрират своята ефективност чрез заобикаляне на химически или ензимни граници на околната среда, осигурявайки защитен и транспортен носител на малките микрочастици. което ще достигне уникална бионаличност .

  • Сигурни ли сте, че усвоявате това, което приемате?

Често активните съставки като аминокиселини и производни се абсорбират частично. Помислете само за глутамин, който се абсорбира за 60 - 80% от червата; остатъкът е твърде малък, за да отговори на нуждите на нашите мускули. С технологията за микрокапсулиране MCU-20®, глутаминът преминава през стомашно-чревния тракт невредим, за да се абсорбира 100%. Същото важи и за аргинина, където около 40% от дозата, въведена през устата, се губи и разгражда от стомашните сокове. Или случаят с креатин, когато чревните ентероцити не са в състояние да абсорбират обемни микрокристали креатин. И приемането на креатин заедно с въглехидрати с висок гликемичен индекс може да бъде идеално за оптимизиране на усвояването им, но е контрапродуктивно за тези, които са на диета.Технологията за микрокапсулиране MCU-20® ефективно гарантира 100% усвояване на активните съставки!

Не обръщайте внимание на цената, а на съотношението цена/поглъщане! С продуктите на Yamamoto® MCU-20® това, което купувате, се усвоява! 5 грама стандартен глутамин се усвояват при 20 - 40%. Значи 1 или най-много 2 грама. С технологията MCU-20® на взети 5 грама, 5 се усвояват!

MCU-20®:

  • - Запазва функционалните съставки термолабилни или податливи на окисление по време на процесите на трансформация и/или консервиране
  • - Запазва функционалните съставки от неблагоприятни стомашни състояния, за да им позволи да стигнат до мястото, което са предназначени
  • - Гарантирано усвояване на функционални съставки, дори тези елементи, определени като "слабо усвоими", като аминокиселини, карнитин и креатин
  • - Предотвратява нежелани реакции 
  • Cambridge Assured™ сертификация
     

Хранителни стойности и прием :

УПОТРЕБА: Приемайте по 1 таблетка дневно с вода.

Нетно съдържание: 126 грама

Качеството преди всичко
Yamamoto® Nutrition разчита изключително на сертифицирани и акредитирани суровини.
За линията BCAA избрахме суровини от Cambridge Commodities.
Суровини, сертифицирани от клас А за глобалния стандарт за безопасност на храните BRC, издание 8 и произведени в съоръжения, регистрирани от Informed-Sport.
След като суровината пристигне в Италия, тя се подлага на строги тестове за качество.
От партидите се вземат проби и тестове и след това готовият продукт се произвежда в съответствие с разпоредбите и се произвежда в италиански заводи.
В допълнение към анализи за непоносимост като глутен и лактоза.

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура. Вносител ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД 

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти