13984
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Bring The Chaos Chaos Crew 332g

5.00 (2)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
63 потребители са закупили този продукт
3 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Bring The Chaos Chaos Crew 332g осигуряват 100% прозрачен етикет на продукта, който напълно разкрива пълната доза на всяка активна съставка. Това означават, че знаете какво получавате във всяка лъжичка.

Когато използвате Bring The Chaos By Chaos Crew, ще изпитате: 

Подобрено фокусиране и умствена енергия, която ще ви даде издръжливостта, от която се нуждаете, за да завършите дори най-изтощителните тренировъчни сесии.

Повишена мускулна издръжливост. Гарантира, че няма да се откажеш, когато дойде време за това.

  • Кофеинът  - Пред тренировъчния продукт няма да бъде завършен без нея и ние сме включили 250 мг само за да сме сигурни, че ще ви даде максимална полза.
  • Хигенимин  - Стимулант, който дава повече енергия, както и увеличаване на липолизата (изгарянето на мазнини).
  • L-Theanine - Има успокояващ и стабилизиращ ефект върху мозъка, перфектен в комбинация с кофеин.
  • L-Tyrosine - Помага да фокусирате енергията и извлечете максимума от тренировката.
  • Бета-аланин  за издръжливост и анти-умора.
  • L-цитрулинът  играе важна роля в два важни процеса. Първо, тя помага да се повишат нивата на азотния оксид, които могат да спомогнат за разширяването на кръвоносните ви съдове, позволявайки повече кислород и хранителни вещества да бъдат доставени на мускулите ви. Той също играе роля в отстраняването на амоняка, съединение, за което е известно, че причинява умора, свързана с упражненията.
  • Vaso-6 - Чисто нов вазодилататор ( води до разширяване на кръвоносните съдове и повишен приток на кръв )  и подобрител на азотен оксид, който е запазена търговска марка екстракт от гроздови семена и зелен чай, но само фракциите, усилващи азотния оксид в тях. Проучванията показват, че тя демонстрира активност на ендотелиална зависима релаксация (EDR) с 15% по-голяма от плацебо, което води до повишена васкуларност и мускулна помпа. Освен това, тези съединения са доказали, че увеличават притока на кръв, подобряват усвояването на глюкозата, подобряват синтеза на протеини, намаляват умората и подобряват силата и възстановяването. Изучени в Университета в Южна Флорида е доказано, че стимулират нивата на азотния оксид в 10 пъти по-голям размер от цитрулин-а.
  • L-Norvaline  Когато тялото ви започне да произвежда азотен оксид, той също създава ензим, аргиназа, който поставя ограничение за количеството азотен оксид, което можете да произведете. Това ефективно създава „таван“ за това колко голям максимум можете да постигнете. Т.е. действа като модулатор. Това прави тренировките ви по-силни и по-дълготрайни.
  • Екстракт от черен пипер - Ще увеличи усвояването на всички хранителни вещества.

Хранителни стойности и прием :

Смесете до 1 лъжичка в 800ml вода. Започнете с половин лъжичка или по-малко смесена с 400ml вода, за да оцените поносимостта си. Консумирайте преди тренировка (20-30 мин)

Дози в опаковка :  25 при прием на цяла лъжица 50 при прием на половин лъжица

Не превишавайте 1 лъжица на ден.

 

5.00 общ рейтинг
2 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти