16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Alpha Lion SuperHuman®

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
42 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Уверихме се да заредим SuperHuman Pre-Workout с максимални дози, за да получите максимални резултати.

SuperHuman е първата предтренировъчна добавка с максимална доза в 5-те стълба на продукт, който работи.

Това означава, че можете да очаквате мощна енергия с нулев срив, интензивен фокус, помпи за разкъсване на кожата, максимална мускулна сила и издръжливост и способността да достигнете нови нива във фитнеса - дори в дни, когато се чувствате уморени и немотивирани.

Тук ще обясним, кои са 5-те стълба : 

  •  Мощна енергия и фокус БЕЗ спадове и сривове

Един от най-големите проблеми при предтренировъчните добавкаи е, че след първоначалния прилив на енергия, след това се чувствате като безжизнено зомби.

SuperHuman е стратегически създаден, за да противодейства на това , като комбинира 2 форми кофеин плюс L-Theanine, за да осигури дълготрайна, чиста енергия и фокус без гадния срив, за който са известни други предтренировъчни добавки. Когато тези три съставки се комбинират заедно, има изразен синергичен ефект, което води до максимална тренировка, без сривове.

  • Свръхчовешка сила и издръжливост

SUPERHUMAN разполага с две съставки за изграждане на мускулна маса в клинични дози - Бета Аланин, дозиран на 3500 mg е клинично показано, че повишава нивата на мускулния карнозин, което води до по-голяма мускулна издръжливост и подпомага процеса на изграждане на мускулите и силата.

А Бетаин безводен дозиран на 3200mg, за да подобри процеса на изграждане на мускули и сила, като подкрепя възстановяването на мускулите и ефективността на тренировката.

  • Дълготрайни помпи за мускулен растеж

Докато повечето марки ви продават отделна пъмп формула, която струва повече пари, SUPERHUMAN е формулиран от световна класа, включваща 2 патентовани съставки, за да се увеличи производството на азотен оксид, което води до по-голямо съдоразширяване и по-големи мускулни помпи.

Доказано е, че S7® увеличава нивата на азотен оксид с 260% при доза от 50 mg. 

Nitrosigine® е нов патентован комплекс от стабилизиран на инозитол аргинин силикат, подкрепен от клиничните изследвания и предназначен да повиши нивата на азотен оксид, което води до  добри мускулни помпи.

Когато тези две патентовани съставки се комбинират с горепосочената клинична доза L-цитрулин, вие оставате с екстремна вазодилатация, това вазодилатация помага да увеличите доставката на хранителни вещества и кислород към работещи мускули по време на тренировка, повишавайки работата си и подготвяйки мускулите си за растеж. 

  • Оптимизиране на тренировката

Само да отидете към фитнеса не е достатъчно. Когато сте там, трябва да изпълните всичко на оптимално ниво, за да сте сигурни, че всяка секунда не е изхабена и в крайна сметка постигате целите си. Независимо дали става въпрос за отслабване или изграждане на мускули, които трябва да изпълнявате всичко на оптимални нива. 

  • Подобрено усвояване на хранителни вещества

SUPERHUMAN разполага с двойна патентована матрица за усвояване на хранителни вещества, за да гарантира, че всичко вътре се доставя в клетките. 

Както BioPerine®, така и AstraGin® са две широко изследвани патентовани съставки, които подобряват усвояването на хранителни вещества и поддържат здравето на червата. 

Ултра-премиум съставки

  • Infinergy ™ DiCaffeine Malate - кофеин безводен и l-теанин води до силна, дълготрайна енергия без гадния срив. 
  • Доказано е, че S7® увеличава нивата на азотен оксид с 260% при единична доза от 50 mg.

Хранителни стойности и прием :

За начинаещи смесете една ( 1 )  лъжичка с 200-250 мл вода. За напреднали спортисти смесете 2 лъжички с 300 мл вода. Консумирайте 15-30 минути преди тренировка.

УКАЗАНИЯ: Не бъдете тариката, който предозира със предтренировъчните продукти! НИКОГА не трябва да вземате повече от две лъжички.

Предупреждение: Този продукт не трябва да се използва от лица под 18-годишна възраст, бременни или кърмещи жени или хора с предварително съществуващи заболявания. Ако имате някакви здравословни проблеми, преустановете употребата и се консултирайте с вашия медицински специалист.

Сайт на производителя : https://www.alphalion.com/products/superhuman-pre-workout

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти