16103
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

PEA 30 x 1.3gr. Палмитоилетаноламид

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
60 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Палмитоилетаноламид (PEA) е мощна естествена активна съставка, открита през 1957 г., с която се гордеем. Факт е, че нашият професор с „Нобелова награда“ Рита Леви Монталчини през 1993 г. той идентифицира сложните механизми на действие, подчертавайки неговата активност приета орално за намаляване на възпалението на тъканите. (възпаление) и дегранулация на мастоцитите, намалявайки хипералгезията, която придружава компресията на периферния нерв. 

регистриран продукт в БАБХ с номер : Т242201597

  • 400 mg палмитоилетаноламид (PEA) на саше
  • Противовъзпалително действие
     

Същият проф. Монталчини вече даде да се разбере, че палмитоилетаноламидът може да има интересни свойства, също насочени към лечението на хронична болка, с потенциални други индикации, подчертани от обширна налична научна литература.

Палмитоилетаноламидът (PEA), амидът на палмитинова киселина с етаноламин, е активен елемент, присъстващ в много храни, които обикновено се въвеждат в диетата ни, като яйца, фъстъци, грах, домати, соя и др., и се произвежда също от много клетки на нашия организъм. Той присъства във високи концентрации в мозъчните тъкани и се синтезира от фосфолипидни предшественици на клетъчните плазмени мембрани, като ендогенен фактор, произвеждан от нашето тяло за противодействие на възпалението и възстановяване на физиологичната функционалност на увредените тъкани.

Като истински липиден медиатор на възпалителния отговор, той влиза в действие бързо след началото на имунния отговор, като стимулира фагоцитозата на апоптотичните левкоцити и благоприятства апоптозата на увредените клетки, с про-резолютивно действие върху възпалението, което също ще доведе до в последващо намаляване на болката.

Но това не спира дотук. Механизмите, свързани с намаляването на възпалението и болката, са свързани и със способността да се свързват с някои специфични рецептори, активирани от пероксизом-алфа пролифератори (PPAR-alpha), които участват в генната регулация на болката и възпалението.

Хранителни стойности и прием :

Приемайте по 1 перорално разтваряща се пръчка ( стик )  на ден. ( просто изсипете в устата 1 пакетче  )

Предупреждения: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте далеч от малки деца. Ако приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на хладно и сухо място при стайна температура.

Виж всичко тук : Yamamoto® Nutrition

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти