16558
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Chemix Preworkout 300g

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
18 потребители са закупили този продукт
2 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Chemix Preworkout 300g е иновация за българския пазар, отново въведена от FitnessHome.BG. За пореден път доставяме на нашите клиенти нов продукт.  Една от най-продаваните добавки в САЩ . Научно базирана формула.

Chemix PreWorkout е продукт с висока стойност, мощен и предназначен да подобри издръжливостта, фокуса, съсредоточеността и готов да осигури голяма хидратация на клетките за страхотни и изтощителни тренировки. Разработена от "The Guerrilla Chemist", Bryan Moskow.

Усъвършенстваната формула съчетава съставки, подкрепени от клинични изследвания и в ефикасни дози, с мощни стимуланти, за да ви даде перфектната издръжливост. 

Някои от най-добрите съставки в тази изключително мощна формула са : 

  • PeakO2 ™: патентована смес от 6 гъби, която показва, че увеличава времето до умора с 60 пъти, увеличава мощността с 17,6% и върхова мощност с 2,8 % спрямо други плацебо продукти. Съставките са показали, че увеличават производството на ATP, VO2 max, и антиоксиданти, всички от които ще ви позволят да работите по-добре във фитнеса. Дозата в 1 лъжичка е 2гр.
  • Канна (Sceletium tortuosum):Тази съставка наистина прави формулата уникална и добавя ефект, който няма да получите от други пред-тренировъчни продукти. Това е естествена билка, която действа като ноотропна и взаимодейства с 77 различни рецептори. Доказано е, че действа като естествен селективен инхибитор на обратното захващане на серотонин (SSRi), който може да увеличи серотонина и блокира усвояването му. Това може да повлияе на настроението ви по позитивен начин, поставяйки ви в изключително фокусирано и еуфорично настроение. Kanna действа и като агент, освобождаващ моноамините ( мозъчни невротрансмитери), увеличавайки нивата на допамин и адреналин. Друга полза от Kanna е способността му да действа като инхибитор на фосфодиестераза 4 (PDE4i), където PDE4 регулира настроението, играе роля и в дългосрочната памет и будността. Изследваната доза е 25 mg, но ние използвахме 1000 mg 2: 1 екстракт, за да се максимизират неговите ефекти и да се имитира точно както се използва в набавянето му с храни.
  • GlycerPump ™: GlycerPump е нова версия на глицерол на прах стандартизирани 65% глицерол. Глицеролът е известен като осмолит, който е молекула, която привлича много вода и хидратира вашите клетки много ефективно. Това е известно като състояние на хиперхидратация, което може да увеличи производителността и да ви даде луди "помпи" в залата. Проучванията показват, че състоянието на 2% дехидратация на тялото може да намали производителността с до 20%. Дозата в 1 лъжичка е 3g. 
  • Lions Mane (Органична) (гъба Лъвска грива) , стандартизирана за 25% бета глюкани: Lions Mane е ноотропна и когнитивно-подобряваща гъба. Доказано е в проучвания за увеличаване на нервния растежен фактор ( Nerve growth factor (NGF)  и намаляване на нивата на бета амилоид (които могат да причинят умствен спад).  Гъбата - Лъвова грива съдържа също еринацин и други съединения, които могат да увеличат производството на допамин и да подобрят еуфорията. Дозата на Органичните Lions Mane е 600 mg на лъжица. 
  • Амальгама екзотермична енергия: Това е много специфична комбинация от много силни стимуланти, ноотропи и адаптогени за увеличаване на енергията, фокуса, еуфорията и намаляването на умствената умора. В изследвания от дълго време, за да се изучи точно тази комбинация от когнитивни и подобряващи общото състояние съставки, и всяка съставка е там с точната доза за максимална синергия и ефект. Има силни деривати на PEA, кофеинови смеси, инхибитори на МАО ( моноаминооксидазни-инхибитори ) и други добавки, за да се максимизира съсредоточеността, стимулирането и подобряването на настроението. Поради тази причина формулата е защитена и е патентована смес. След почти година на научноизследователска и развойна дейност.
  • Максимален мускулен растеж и възстановяване
  • Формула на върхова производителност
  • Експлозивна енергия и фокус
     

Начин на употреба :

Вземете 1 лъжичка 30-45 минути преди тренировка с много вода. ( около 350 - 450 мл ) В деня на употреба, приемайте повече количество вода.

Съдържание: 300 грама 
Дозировка: 1 лъжичка (15 г) 
Брой дози в опаковка: 20 

 

Внимание
Посочената препоръчителна доза не трябва да се превишава. Хранителните добавки не трябва да се консумират като заместител на балансирана диета. Ако имате някакви здравословни проблеми, трябва да се консултирате с лекар, бременност, кърмене или въпроси относно приема на лекарство или диетолог. Съхранявайте на хладно и сухо! Дръжте далеч от деца. 

CHEMIX PRE-WORKOUT (40 SERVINGS) Произведено в: САЩ 

Еритритол, натрий, естествени и изкуствени аромати, ябълчена киселина, сукралоза, лимонена киселина, ацесулфам калий, силициев диоксид, FD & C Red # 40.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти