15451
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Yohimbine / Йохимбин HCL 10mg

0.00 (0)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
25 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Yohimbine / Йохимбин HCL 10mg е съединение за изгаряне на мазнини.  Йохимбин също е афродизиак и може да подпомогне еректилната дисфункция. Също така е и общ стимулант.

Йохимбин действа чрез повишаване на нивата на адреналин в организма, както и инхибиране на регулаторния процес в мастните клетки, който нормално потискат изгарянето на мазнините.

Ефектите на йохимбин са частично отхвърлени от приема на храна, поради което често се приемат на гладно. Йохимбин, като молекула, понякога се намери и под името също и aphordine, corynine, hydroaergotocin и quebrachine. Йохимбин се среща естествено предимно като алкалоид в дървото Pausinystalia yohimbe (наричано понякога Corynanthe yohimbe ) и може да се намери в растението, известно като Rauwolfia Serpentina, както и фамилията растения Rauwolfia като цяло.  Вторичен по отношение на алфа-2-адренергичния инхибиторен потенциал, обикновено се използва като лечение от първа линия за еректилна дисфункция преди появата на PDE5 инхибитори. Комбинираната употреба Йохимбин с Аргинин е показала ползи с по-голяма ефикасност при лека до умерена (а не тежка) еректилна дисфункция. В различни дози се съобщава, че добавките с Йохимбин също спомагат за подобряване на спортните постижения, подобряват загубата на тегло и подобряват кръвното налягане и здравето на сърцето.  Не трябва да комбинирате Йохимбин с въглехидрати , защото те намаляват ефективността.

Ключови факти :

  • Действа като инхибитор срещу апетита (в проучванията приемът на калории намалява с до 30%!)
  • Регулира нивото на кръвта 
  • Афродизиак и може да подпомогне еректилната дисфункция.
  • Супер ефективен при изгарянето на мазнини.

Колко време отнема на Йохимбин да се задейства ? Колко време преди кардио или тренировка трябва да го приемете ?

  • Дайте на Йохимбине около 30 минути за усвояване. След това трябва да го почувствате веднага!

С какво да комбинирате с Йохимбин ?

  • Идеален за комбинация с кофеин или кафе - това е най-популярната, проста и ефективна комбинация, включваща Йохимбин. Кофеинът, най-известният стимулант с много ползи, ще ви държи будни и ще ви позволят да направите по-интензивна тренировка. Просто перфектни!

Хранителни стойности и прием

Може да приемате 1 до 2 таблетки (препоръчваме първо да опитате с 1 таблетка ! ) Йохимбин предимно сутрин, преди първото си хранене (той е идеален, ако първото ви хранене е предимно кетогенно - с високо съдържание на мазнини и протеини, с ниско съдържание на въглехидрати). Другият вариант е да го вземете точно преди тренировката. Йохимбинът е стимулант, така че увеличава физическата ви сила !

Съдържание : Yohimbee 10mg HCL , Vitamin B6, Calcium Carbonate, Cellulose Gum, Magnesium Stearate

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти