15451
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Waxy Maize Bodybuilding Warehouse

4.00 (1)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
41 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Waxy Maize Bodybuilding Warehouse Восъчно нишесте от царевица. Бързодействащ енергиен източник. Снабдява с хранителни вещества мускулите ви

Waxy Maize Starch Bodybuilding Warehouse восъчно нишесте от царевица е чудесен източник на незабавна енергия и може да мине през стомаха ви 80% по-бързо от декстрозата и следователно възстановява мускулния гликоген 70% по-бързо, което го прави отлична опция за тренировка.

Важни хранителни вещества се транспортират до мускулите ви чрез механизма за бързо действие на восъчната царевична скорбяла, осигурявайки подобрен мускулен растеж и възстановяване.

  • ТРАЙНИ НИВА НА ЕНЕРГИЯ

  • ПОДОБРЕНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

  • УВЕЛИЧЕТЕ ВРЕМЕТО ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

  • ВЪЗСТАНОВЯВА НИВАТА НА ГЛИКОГЕН В ТЯЛОТО

Някои въглехидрати могат да причинят дискомфорт в стомаха, но ( Waxy Maize Starch Bodybuilding Warehouse) восъчната царевична скорбяла не е от тях.

Восъчната царевица, така наречената, защото прилича на восък под микроскоп. Тя е сложен въглехидрат, получен от царевично нишесте. Царевицата, която произхожда от Китай, се счита за по-добра от много други сортове царевица, тъй като съдържа високи нива на полизахарид, наречен амилопектин.

Амилопектинът има молекулно тегло около 100 пъти по-високо от другите видове въглехидрати. Както и по-високото му молекулно тегло, амилопектинът се абсорбира по-бавно от тялото. Тези въглехидрати се превръщат от тялото в гликоген, който мускулите използват за енергия. Поради това восъчната царевица помага да се възстановят нивата на гликоген в организма, да се повиши енергията и издръжливостта и да се подобри времето, необходимо за възстановяване.

Идеята тук е супер-насищане на нивата на гликоген. Колкото по-високо е нивото на въглехидратите в тялото, толкова по-вероятно е да останете в анаболна среда. Въглехидратите също играят роля при освобождаването на инсулин. Както знаете, инсулинът е най-мощният анаболен хормон на организма. Той подпомага глюконеогенезата, протеиновия синтез и образуването на адипоцити. Накратко, освобождаването на инсулин е необходимо за насърчаване на анаболна среда, а въглехидратите помагат чрез освобождаване на инсулин.

Восъчната царевица е уникален въглехидрат, защото има по-бърза скорост на абсорбция от малтодекстрин или декстроза. Восъчната царевица има способността да заобикаля стомаха и да влезе в тънките черва за незабавно абсорбиране в мускулите ви. Восъчната способност на царевицата да прехвърля всички тези хранителни вещества и нишесте директно в тънките черва дава на тялото незабавна “помпа”, която можете да усетите в мускулите след тренировка.

Хранителни стойности и прием 

Доза в размер: 20g

Състав:
100% Pure Waxy царевично нишесте

Предложено приложение:
След тренировка: Вземете 1 лъжичка Waxy царевично нишесте, смесено с протеин шейк.
Преди , по време на тренировка: Помислете за създаването на собствен шейк чрез смесване на 1 лъжичка восъчна царевица, към вашето тренировъчно питие.

Предупреждения:
Восъчната царевична скорбяла трябва да се използва като част от балансирана и разнообразна диета. Не превишавайте препоръчваната доза. Да се ​​съхранява далеч от деца. Моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако имате заболяване. Не се препоръчва при бременни или кърмещи жени.

Произвежда се в среда, която произвежда мляко, яйце, соя, пшеница, фъстъци и ядки.

4.00 общ рейтинг
1 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти