15899
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Warrior KREATINE

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
71 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Warrior KREATINE / Благодарение на високата си стойност на рН, Kre-Alkalyn® се доставя на вашите мускули с пълна сила. Не изисква фаза на зареждане  и не причинява никакви неприятни странични ефекти.  

регистриран продукт в БАБХ с номер : Т242102739

Без страничени ефекти, 100% стабилен креатин. Увеличава производителността по време на краткосрочни периоди на упражнения с висок интензитет. Представлява буферирана форма на креатина с алкали, като pH във воден разтвор е 12. Някой проучвания показват, че  1 грам Kre-Alkalyn е равен на 10 грама креатин монохидрат. Тези, които търсят 100% качествен продукт – само най-висококачествените материали, във вегетарианска безопасна капсула.  Достигнете до следващото ниво

Какво е Кре-Алкалин ?

Буферирана форма на креатина с алкали, като pH във воден разтвор е между 12 и 14. Доказано е, че при pH над 12 трансформирането в креатинин е напълно избегнато.

Някой твърдения са ,  че 1 грам Kre-Alkalyn е приблизително равен на 10 грама creatine monohydrate. Warrior KREATINE 120 капсули е креатин, НЕ се превръща в креатинин преди да достигне до мускулите.

  • Няма стимуланти или забранени вещества

  • Не е необходимо зареждане

  • 1,5 г Кре-Alkalyn PH- креатин за доза

  •  Мулти-патентована технология за рН-буфериране!

  • Няма химически послевкус и никакви химически добавки!

  • Открит от д-р Джеф Голини

  • Идеален за : производителност, мощност, възстановяване, издръжливост

  •  Без странични ефекти

Изследванията на Kre-Alkalyn показват, че скоростта на този процес на преобразуване е пряко свързана с нивото на рН на креатина. Колкото по-ниско е рН, толкова по-податлива е на превръщането. Освен това, същата скорост на обръщане се забавя драматично, тъй като рН на креатина се повишава над 7 … и спира напълно над рН 12.

Благодарение на високата си стойност на рН, Kre-Alkalyn® се доставя на вашите мускули с пълна сила. Не изисква фаза на зареждане  и не причинява никакви неприятни странични ефекти.  Без страничени ефекти, 100% стабилен креатин. Увеличава производителността по време на краткосрочни периоди на упражнения с висок интензитет. Представлява буферирана форма на креатина с алкали, като pH във воден разтвор е 12. Някой проучвания показват, че  1 грам Warrior KREATINE 120 капсули е равен на 10 грама креатин монохидрат.  Препоръчва се употребата в дози от 1 до 3 грама дневно в зависимост от теглото на човека. В дни на тренировка може да се раздели на два приема 30 мин. преди самата тренировка и веднага след нея. Kre-Alkalyn се предлага предимно в капсулна форма, като най-често срещани дозировки са от 750 mg и 1500 mg.  Научната литература не съобщава за странични ефекти при употреба.

Внимание: Не приемайте тази хранителна добавка, ако страдате от бъбречна недостатъчност или чернодробни проблеми. Задължително да се увеличи приема на вода, когато приемате креатин. .

Хранителни стойности и прием

Kre-Alkalyn® pH-Correct® Креатин – 750 мг
1 капсула

Kre-Alkalyn® pH-Correct® креатин (креатинов монохидрат, патент на САЩ 6,399,661), вегетарианска капсула (HPMC).

приемайте 2 капсули дневно, 1 преди тренировка и 1 след  тренировка.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти