15451
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Unhinged

0.00 (0)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
35 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Sport Asylum Nutrition UNHINGED Ultimate Performance (60 капсули)

Готови ли сте за следващото поколение добавки? Sport Asylum Nutrition го направи отново. Комбинирането на две от най-мощните сармове на пазара и в екстремни дози унищожава конкуренцията. Създадохме смесица, която да увеличи силата, размера до лудо ниво с минимални странични ефекти. UNHINGED съдържа масивни ..... 16mg RAD-140 & 10mg YK-11 на порция, което прави тези евентуално най-силните на пазара.

Готови ли сте да се присъедините към РЕВОЛЮЦИЯТА ?

  • 8mg RAD-140 ( на капсула ) увеличаване на чистата мускулна маса. По-силно, по-бързо, по-голям ! Наистина това, което изглежда най-добре, ако искате да натрупате мускули и да отделяте излишни мазнини от тялото, с поддържането на здравословна диета и резлутатите няма да закъснеят. Как работи ? - Свързва с андрогенния рецептор, той имитира действията на почти всички андрогени. Те включват естествени хормони като тестостерон и DHT. След като андрогенът е имитиран, RAD 140 помага за увеличаването на задържането на азот, като в същото време засилва синтеза на протеини в тялото. Синтезът на протеини означава натрупване на огромна чиста мускулна маса.
  • 5 mg YK-11-миостатинов инхибитор на капсула  - Консумацията на YK11 автоматично ще засили растежа на мускулните клетки, което ще доведе до повишаване на мускулните размери. Също повишава нивата на PKB ( Протеин киназата В)  в клетките на тялото. Благоприятно за старите хора, които се борят със слаби и нездравословни кости и мускули. С точно правилната дозировка този проблем би могъл да бъде решен.
  • 1 до 2 капсули на ден прием
  • YK-11-миостатинов инхибитор на капсула като прием  : За жени препоръчителното количество е между 0,5 mg и 5 mg, като максималното, което могат да приемат за един ден.
    Мъжете, от друга страна, могат да се справят с много по-голяма доза от 5 mg до 10 mg отново като максимална граница за един ден.

Хранителни стойности и прием :

Приемайте 1 до 2 капсули на ден. Предложен цикъл от  4-8 седмици

Изисква PCT - възстановяване след цикъл от продукта със стандратен тестостеронов бустер 

На 2 порции капсула: 16mg RAD-140 / 10mg YK-11 

Продукта е концентриран главно за употреба от мъже , но не изключва употреба и от жени !

Този продукт трябва да се използва заедно с разумна диета и програма за упражнения за най-добри резултати. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място и да се пази от деца. Този продукт не е предназначен за лица под 18-годишна възраст. Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение, излекуване или предотвратяване на заболяване. Никога не превишавайте препоръчваната доза.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти