15451
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Taurine Bodybuilding Warehouse

0.00 (0)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
50 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Високо качество 100% чист таурин. Тауринът работи по подобен начин на креатина.

Тауринът може да снабдява с вода  клетките , също така е показано, че имитират действието на инсулина принуждавайки глюкоза в клетките. Тауринът е сяро-съдържаща бета-аминокиселина и е най-изобилната вътреклетъчна аминокиселина в човешкото тяло. За разлика от повечето други аминокиселини, тауринът не е структурен компонент и не участва в изграждането на протеини.

Една от добре познатите функции и свойства на таурина е свързването му с жлъчния сок в червата. Тауринът играе съществена роля и в работата на сърцето. Поне половината от концентрацията на аминокиселини в сърцето е съставена от таурин и многократно е доказвано колко важно е наличието на таурин за сърдечно-съдовата система. Освен в сърцето, тауринът е най-изобилната аминокиселина и в ретината.

Той е жизненонеобходим за зрението и редица експерименти върху животни, включително и примати, показват дегенерация на ретината и настъпване на слепота при дефицит на таурин. Тауринът е от съществено значение и за работата на мускулите. Пълната липса на таурин в мускулите води до 80% по-ниска производителност по време на физическо натоварване в сравнение с контролна група. Наличието на таурин в клетките е от значение за поддържането на баланса на калий, натрий, калций и магнезий във вътреклетъчното и извънклетъчното пространство.

Тауринът също може да помогне за предотвратяване на спазми. Други предимства на таурина са, че е от жизненоважно значение за разграждане на мазнини, помага за усвояването на мастноразтворимите витамини, помага на имунната система в ролята си на борбата срещу свободните радикали

Хранителна стойност и употреба

ТАУРИН Bodybuilding Warehouse Хранителна добавка

Начин на употреба:

Препоръчваме да консумирате 6 гр на ден, или можете да разделите на 3 гр. два пъти на ден във вода, сок или протеинов шейк.

Високо качество 100% чист таурин. 

Състав: 100% таурин Не превишавайте препоръчителната доза. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Моля, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако имате медицинско състояние. Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени. Производител Bodybuilding Warehouse Великобритания Официален вносител : ФИТНЕС ХОУМ БГ ЕООД гр. Стара Загора ИЗПОЛЗВАЙ ПРЕДИ  : до виж опаковката 

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти