15899
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Stacker2 Testo-4HD - 120 caps

5.00 (1)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
31 потребители са закупили този продукт
2 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Спорта е всичко за вас: бодибилдингът е начин на живот, а не просто хоби. Ето защо не приемате никакви подобрители на тестостерона, само най-доброто е достатъчно добро за вас! Имате нужда от продукт, който е на първо място, продукт, който ви дава експлозивна сила чрез добавяне на тестостерон .

Това ли търсите? Изчистена, мускулеста физика , по-висока издържливост по време на тренировка, безмилостна тренировъчна агресия и нечувана интензивност по време на тренировките? Ако е така, Stacker2 Testo-4HD - 120 caps е продукт за вас.

Защо Testo 4HD е много по-силен от другите тесто бустери?
Testo 4HD съдържа само съставки, които работят, с възможно най-висок процент от активната им съставка. Така че не само Трибулус, но и най-високият възможен процент на активния екстракт: 30% протодиосцин - Протодиосцинът, е най-активният сапонин в трибулуса и за който се твърди, че има мускулоизграждащи свойства !

Ползите от Testo 4HD :

  • Награждаван Тест стимулатор

  • 10 мощни съставки

  • Съдържа Tribulus 30% Protodioscin (Протодиосцинът, е най-активният сапонин в трибулуса и за който се твърди, че има мускулоизграждащи свойства !)

  • Най-силната анаболна формула някога пускана на пазара

  • Увеличете силата и издържливостта си по време на тренировката.

Testo 4HD съдържа всичко необходимо, на най-високо ниво, за да произведете тестостерона. Всяка доза съдържа 10 мощни и клинично доказани съставки, които работят в синергия и гарантират, че андрогенните рецептори се стимулират отново и отново, за да се натрупа повече тестостерон. Това вече е много, но тази добавка Stacker2 Testo-4HD - 120 caps също предлага драстично увеличаване на мускулната маса, мускулната помпа и изграждане на мечтаната невероятна физика.

Хранителни стойности и прием :

Вземете 3 капсули Testo-4HD през деня и 3 капсули точно преди сън (за постигане на максимални резултати). Ще почувствате ефект след 1 седмица. Моля, използвайте този продукт най-малко 4-6 седмици, за да изпитате максималния ефект.

Това е хранителна добавка. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразна диета. Този продукт трябва да се използва заедно с разумна диета и програма за упражнения за най-добри резултати. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място и да се пази от деца. Този продукт не е предназначен за лица под 18-годишна възраст. Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение, излекуване или предотвратяване на заболяване. Никога не превишавайте препоръчваната доза.

5.00 общ рейтинг
1 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти