14398
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

SA Nutrition Antidote 60 таблетки

0.00 (0)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
42 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

SA Nutrition Antidote 60 таблетки : Търсенето на "Уникалният" продукт приключва тук .......

Отидохме дълбоко в дебрите на индустрията за да формулираме този продукт. С помощта на учени, спестихме време и разходи при формулирането на Antidote. Опаковането на огромен 100mg ATD Androstatrienedione ( андростатриен-дион ) на порция заедно с 50mg от Alpha 5a Hydroxy го прави три пъти по-силен от всеки друг PCT продукт на пазара.

Alpha 5a Hydroxy - анаболен блок, който се получава от растенията и може да се използва от организма за създаване на собствени анаболен ефект. Това се постига чрез увеличаване на протеиновия синтез и задържане на азот, създавайки анаболна среда в организма, която дава ефект на повишена мускулна сила и маса, издръжливост, възстановяване и добри резултати. Освен това лаксогенинът инхибира и кортизола - един кофти хормон, който получаваме от психически и физически стрес, който сигнализира на организма да съхранява мазнините и да изгаря мускулите. 

Antidote съдържа и големи дози витамин D3, Tribulus, Saw Palmetto & Mucuna Pruriens - този продукт е „Над останалите"

Фактите :

  • Трибулус 400мг
  • Сао палмето 300мг

  • Mucuna pruriens 200мг- Кадифен боб, доказан със редица положителни фактори като увеличаване синтеза на хормон на растежа и в комбинация с Трибулус увеличение на тестостерона.

  • Androstatrienedione (ATD)  андростатриен-дион 100мг

  • Алфа 5а хидрокси 50 мг

  • Витамин D3 10ug

Ползите от лаксогенин не са толкова силни, колкото анаболните стероиди, но имат и някои предимства: 
1. Няма да се появят наркотични или анаболни резултати при тестове за наркотици. Тестваните спортисти не трябва да се безпокоят, че ще бъдат извхърлени от състезание заради това съединение. 
2. Не оказва влияние върху нивата на HPTA (хипоталамус-хипофиза-тестикуларна ос. Термина се определя взаимодействието между хипоталамус, хипофиза (тези жлези се намират в главния мозък!) и тестисите) или естрогена, така че не е необходимо да провеждате след цикъл терапия (PCT) (както след употреба на стероиди) или да използвате ароматазен инхибитор. Междувременно анаболните стероиди причиняват подтискане на LH (лутеинизиращ хормон) от около 95% и изискват силен РСТ за правилно възстановяване. 
3. Резултатите могат да бъдат много бързи с лаксогенина, за разлика от някои инжекционни стероиди, които отнемат време, за да дадат някакви значителни резултати. 
4. Лаксогенинът инхибира също кортизола без други странични ефекти. Следователно, тя може да предотврати натрупването на мазнини. 
5. Това съединение повишава протеиновия синтез с повече от 200%, като ви дава предимствата пред употребата на стероиди, без да се получават нежеланите странични ефекти, открити при употреба на стероиди. 
6. Не предизвиква чернодробни щамове като пероралните анаболни стероиди или прохормони. 

Хранителни стойности и начин на употреба :

Прием 2 капсули на ден.

Стойности за 2 капсули Дози в опаковка -  30                
Трибулус  400 мг.
Сао палмето  300 мг.
Mucuna pruriens ( Кадифен боб )  200 мг.     
Androstatrienedione (ATD)  андростатриен-дион  100 мг.
Алфа 5а хидрокси  50 мг.
Витамин D3  10ug.

Други съставки - целулозен прах, магнезиев стеарат, капсула от желатин.

 


Препоръчваната дневна доза не трябва да се превишава.Не използвайте хранителната добавка като заместител на балансирана и разнообразна диета. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи жени.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти