15899
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Prescripto-GH V2

0.00 (0)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
10 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Prescripto-GH V2 (60 капсули)

Prescripto-GH V2 е поредният силен продукт във вече широката гама на SA Nutrition. Опаковане на огромни 30 mg MK-677 на порция, което го прави един от най-мощните MK продукти на пазара!

За да подобрят формулата SA Nutrition също са добавили 200mg Epicatechin на порция.  Изследванията с епикатехин показват, че той повишава нивата на фолистатин, специален вид протеин, намиращ се в мускулите, като се свързва с тях и там инхибира действията на миостатина в организма. С две думи повече фолистатин се равнява на по-малко миостатин, което от своя страна означава повече мускулна маса.

Епикатехин е биоактивно съединение, което се намира в тъмния шоколад. Епикатехин помага за намаляване на хормона на стреса - кортизол. Prescripto-GH V2 ще ви помогне да намалите стреса от ежедневния ритъм на живот, като същевременно засилва силата ви / мускулния растеж и вашите естествени тела GH , без да са токсични за тялото. Перфектен за всеки пол,  тъй като неговият състав е абсолютно безопасен за прием от жени. Този продукт може да се използва и за по-дълги периоди от време, като постига максимални резултати, като същевременно не причинява изчерпване на хормоните или увреждане на органите.

  • Епикатехин и издръжливост

В проучване, на епикатехин се доказва. че води до повишаване на азотния оксид и издръжливост, които продължават дори при липса на физически упражнения. С други думи, добавката с епикатехин предлага на спортистите потенциал за по-добри мускулни помпи и издръжливост, дори когато не тренират.

  • Епикатехин и здраве

Изследване на университета в Харвард от 2007 г. показва, че епикатехинът намалява риска от смъртоност, свързана с четири често срещани заболявания - диабет, инсулт, сърдечно-съдови заболявания и рак - с приблизително 10%. Друго проучване, проведено от института Salk, показа, че епикатехин не само подобрява кръвта, но също така изглежда, че подобрява паметта, като упражненията имат допълнителен усилващ ефект. Тъй като е нехормонален, той може да се използва както от мъже, така и от жени и няма известни странични ефекти.

  • MK-677 (IBUTAMOREN) Повишена сила, Подобрен сън, Повишено изгаряне на мазнини

Предлаган на пазара, като алтернатива на стероидите и прохормоните, които напълно съответстват на тяхната ефективност, без да причиняват сериозни странични ефекти. MK-677 също наричан Ibutamoren, Ibutamoren Mesylate или Nutrobal всъщност е вещество, което стимулира секрецията на хормон на растежа. Ефектите на веществото са насочени преди всичко към способността да стимулира GH растежен хормон и инсулиноподобния растежен фактор IGF-1. Хормонът на растежа играе ключова роля в развитието на мускулите и тъканите. Интересното е, че Ибутаморен не нарушава други важни биологични процеси в организма като естественото производство на хормони. Проучванията потвърждават, че непептидното вещество не само повишава секрецията на няколко хормона, но и предизвиква устойчиво повишаване на плазмените нива, което създава идеална среда за изграждане на мускули и намаляване на мазнините, дори в същото време.


Хранителни стойнисти и прием

размер на порцията: 2 капсули / дози на опаковка: 30

Прием : Приемайте 2 таблетки 1 път на ден. Сутрин след ставане или преди тренировка 40 мин.

на капсула: на порция: 
MK-677 - 15mg MK-677 - 30mg
EPICATECHIN - 100mg EPICATECHIN - 200mg

(други съставки: целулоза на прах, магнезиев стеарат)

Този продукт трябва да се използва заедно с разумна диета и програма за упражнения за най-добри резултати. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място и да се пази от деца. Този продукт не е предназначен за лица под 18-годишна възраст. Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение, излекуване или предотвратяване на заболяване. Никога не превишавайте препоръчваната доза.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти