14398
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

PNI Pre Fuel Pre Workout

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
21 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

PNI Pre Fuel Pre Workout  не е случаен и евтин предтренировъчен продукт, който е претоварен с кофеин. PRE Fuel е спортна добавка, която директно подобрява вашето представяне, като зарежда мускулите ви. PRE Fuel е идеална добавка преди тренировка за спортисти, които искат увеличение както на енергията, така и на производителността, без никакви сривове или други нежелани странични ефекти. PRE Fuel е единствената предтренировъчна добавка на пазара, която съдържа CarBarley®, като ви помага активно да увеличавате своята мощност и издръжливост.

Защо CarBarley®

  • Колкото по-интензивна е тренировката ви, толкова повече тялото ви жадува за въглехидрати, за да захрани мускулите си и да осигури незабавна енергия. CarBarley® осигурява бърз устойчив източник на енергия за мускулите ви, като ви помага да тренирате по-добре и по-дълго.  CarBarley® е патентоватн и има високо съдържание на амилопектин 92%. Амилопектинът е един от двата компонента на нишестето, другият е амилоза. Това е разтворим полизахарид, произведен от растенията като служи за запас за енергия. CarBarley® е специално разработен да осигурява незабавна и дългосрочна енергия

 


Какво друго осигурява PRE Fuel?

  • CarBarley® е само една от дванадесетте съставки в PRE Fuel, за да подпомогнете вашата тренировка. Формулата PRE Fuel е създадена да помага на всички спортисти, независимо от спорта им.
  • Други предимства включват :  Захранване с енергия
  • Клинично дозирана формула
  • Усъвършенствана мускулна издръжливост
  • Максимално увеличаване на мощността
  • Разширена мускулна функция
  • Без срив след изтощитетлна тренировка
  • Горивото е тествано за атлети, което директно помага да заредите тялото си и да минете през всички стени в тренировките си, независимо от вашия спорт. Заредете мускулите и ефективността си днес с PNI PRE Fuel.

Хранителни стойности и употреба : 

1 лъжица в 200-300 мл вода, 20 до 30 минути преди тренировка. Дози в опаковка : 30 

Ние използваме само чисти и легални съставки, което прави PRE FUEL вашия перфектен партньор за тренировка.  

Кои са  PNI Supplements  - Регистрация на дружеството :  JSML LTD, 56 Allerton Road, Woolton Liverpool, L25 7RG

Този продукт трябва да се използва заедно с разумна диета и програма за упражнения за най-добри резултати. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място и да се пази от деца. Този продукт не е предназначен за лица под 18-годишна възраст. Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение, излекуване или предотвратяване на заболяване. Никога не превишавайте препоръчваната доза.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти