15104
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Mental Muscle

0.00 (0)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
50 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Mental Muscle SARM Sport  Asylum  Nutrition (60 Капсули)

Селективните модулатори на андрогенните рецептори или SARM са нов клас андрогенни рецепторни лиганди. SARMS предлагат предимствата на традиционните анаболици като тестостерон (включително повишена мускулна маса, загуба на мазнини и костна плътност), като през цялото време предлагат много по-ниска тенденция за производство на нежелани странични ефекти. SARMS имат много сходни общи ефекти:

  • Увеличава тестостерона
  • Изгаряне на мазнини
  • Увеличете GH ( Growth Hormone  или хормон на растежа )
  • Помага да изградите оформени мускули
  • НЕ се изисква терапия след цикъл като при стероидите !

SARM's са пробив в продуктите в индустрията на добавките, помагайки ви да постигнете резултати, които никога не са били възможни без синтетични продукти като стероидите.Играта вече е променена, направете път на MENTAL MUSCLE!

MENTAL MUSCLE е комбинация от двата най-добри налични SARM

  • 10mg MK-677 - Какво е MK-677 GH +? MK не е толкова SARM, а секретагога на хормон на растежа, това означава, че тези, които го приемат, ще забележат същите ефекти като от приема на растежен хормон. Ефектите на хормона на растежа върху тялото са изобилни, очаквайте увеличен размер, възстановяване на мускулите, по спокоен сън.
  • 10mg Остарин на капсула! -  Ostar1ne е един от най-популярните SARM на пазара, използван е от много хора в цикъла на оформяне и изчистване на нежеланите мазнини.
  • Препоръчана употреба :  приемайте по 2 таблетки на ден
  • Препоръчваме възстановяване след цикъл от продукта със стандратен тестостеронов бустер 

Опаковка 60 капсули

 Този продукт трябва да се използва заедно с разумна диета и програма за упражнения за най-добри резултати. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място и да се пази от деца. Този продукт не е предназначен за лица под 18-годишна възраст. Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение, излекуване или предотвратяване на заболяване. Никога не превишавайте препоръчваната доза.

Съставки
10 mg (2s) -3- (1-цианофенокси) -N-4-циано-3 (трифуорометил) (фенил) -2-метилпропанамид, 10 mg ибутаморен (MK-667) (R) -1,2-дихидроспиро (в доле 3,4,4-пиперидин,Оризово брашно , желатин, Магнезиев стеарат, силициев двуокис, Стеаринова киселина

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти