14936
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Liver and Organ Defender 5% Nutrition Rich Piana

0.00 (0)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
6 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Liver and Organ Defender 5% Nutrition Rich Piana

FitnessHOMEbg внесе за Вас, за първи път в България новите уникални продукти от серията Rich Piana 5%. Насладете се на качеството и бруталните съставки от цялата гама.

Когато става въпрос за черния дроб и други важни органи, се нуждаете от добавка, на която наистина можете да разчитате. Ето защо ние дозирахме този продукт толкова щедро. Погледнете тези дози и направете своето проучване! Тук ще намерите точно това, от което се нуждаете! Знаем колко важно е да се чувствате сигурни и здрави, когато става дума за нещо толкова важно. Този продукт поддържа основните органи, за които бодибилдърите са най-загрижени; черен дроб, сърце, бъбреци, простата и кожата. Liver and Organ Defender е наистина елитно ниво на ежедневна добавка за поддръжка.

Поддръжка на черния дроб

Milk thistle

Това е може би най-известната и най-широко употребявана съставките сред бодибилдърите и тези, които търсят подкрепа от черния дроб. В продължение на повече от 2000 години, Thistle Мляко се използва като естествено лечение на чернодробни заболявания и жизненоважна защита на черния дроб.

N acetyl cysteine

NAC е една от най-мощните помощни съставки на черния дроб, налични на пазара. Спортистите налагат голям стресна черния дроб; повече от обикновения човек. Помислете за всички протеини, които ядат, за всички добавки, които приемат – всички те са филтрирани от черния дроб.
Алкохолът и другите външни замърсители са много тежки за черния дроб. N-ацетил цистеин се използва за бързо възстановяване на нивата на глутатион, една от най-мощните антиоксидантни защити на организма. NAC прави чернодробните клетки по-способни да се предпазят от продължаващите увреждания. Здравословният черен дроб е от решаващо значение за дълголетието на вашия начин на живот.

L – glutathione

Това е много търсена мощна съставка за хора с хепатит, вирусна инфекция на черния дроб. L-глутатионът е основният антиоксидант на организма, който предпазва клетките, тъканите и органите от свободни радикали и заболявания. Той е подпомага имунната система, помага за детоксикация и защита на черния дроб.

Подкрепа за сърцето

Hawthorn Berry Powder

Това растение се използва за отпускане и разширяване на кръвоносните съдове в тялото, което от своя страна може да понижи кръвното налягане. Hawthorne Berry се използва за лечение на сърдечни заболявания още от началото на 1800-те.
Високото кръвно налягане може да бъде предизвикано от няколко фактора, включително бързо увеличаване на теглото от някои добавки. 

Alpha lipoic acid

Това витаминно съединение е широко използвано за намаляване на кръвното налягане и инсулиновата резистентност. Това е една много популярна добавка сред културисти за широк спектър от ползи специално за фитнес ентусиасти. 

Garlic extract

Чесънът е свързан със спадане на кръвното налягане при пациенти с нелекувана хипертония, а в някои случаи антихипертензивният ефект на чесъна е подобен на ефекта на антихипертензивните лекарства. Установено е, че чесънът намалява кръвното налягане, увеличава кръвния поток и понижава холестерола на LDL.

DiMagnesium Malate

Хипертонията и високото кръвно налягане могат да бъдат основни рискови фактори за сърдечни заболявания и инсулт. Изследванията показват, че магнезиевата добавка намалява както систолното, така и диастолното кръвно налягане. Магнезият се свързва и с намаляването на риска от диабет.

Коензим Q10

Коензим Q10 Q10 (CoQ10) е вещество, което се намира естествено в тялото, което помага да се превърне храната в енергия. CoQ10 се среща в почти всяка клетка в тялото и е мощен антиоксидант, който е показал, че намалява кръвното налягане. Проучванията установиха, че CoQ10 има потенциал да понижи систоличното кръвно налягане и диастоличното кръвно налягане без значителни странични ефекти.

Простата

Saw Palmetto

Най-важната съставка сред културистите за здравето на простатата определено е Saw Palmetto. Външните източници понякога могат да причинят увеличена простата. Глобален анализ на множество проучвания показа, че Saw Palmetto помага в положителни насоки, подобни на Finasteride, лекарство, което се използва за облекчаване на уголемена простата. Други проучвания показват, че може да се използва и за плешивост и проблеми с пикочните пътища.

Бъбречна поддръжка

Cordyceps Sinensis

Естественият корбрисет подпомага синтеза на протеини и облекчава симптомите на бъбречна недостатъчност. Той може да се използва и за подобряване на кръвния поток към бъбреците и подобряване на общата бъбречна функция. Пациентите на диализа приемат Cordyceps за облекчаване на страничните ефекти на диализата.

Поддръжка на кожата

Zinc Chelate

ДХТ е един от андрогените, който може да допринесе за хормоналната причина за акне. Бодибилдърите обикновено се опитват да избегнат DHT като цяло поради редица причини. Ефектите на DHT върху кожата водят до бели и черни точки и възпаление, което може да доведе до пъпки и кисти. Цинкът намалява количеството DHT, което тялото ви произвежда, и предотвратява сериозна причина за пробив на кожата ви.

Selenium

Този рядък, но основен минерал има толкова много приложения за здравето, но най-важната от неговите ползи е за лечение на акне. Селенът може да подобри еластичността на кожата, да намали белезите от акне и да предотврати развитието на възпалителни акне лезии (пъпки) от токсини.

Хранителни стойности

30 дози
270 капсули
Размер на порция: 9 капсули

3 таблетки сутрин , 3 на обед , 3 вечер с храна

(препоръчителната доза е за сериозно състезаващи се спортисти, може да се приема и по 3 таб. 2 пъти на ден )

Servings Per Container  30


Amount Per Serving

 

 

% DV


Vitamin D (as Cholecalciferol)

800 IU

 

200%

Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride)

30 mg

 

1500%


Magnesium (as Dimagnesium Malate)

50 mg

 

**

Zinc (as Zinc Bisglycinate Chelate)

30 mg

 

**

Selenium (as Selenium Glycinate Chelate)

70 mcg

 

**

Liver Support

0

 

**

   N-Acetyl Cysteine

 

**

   Alpha Lipoic Acid

 

**

   Gotu Kola Extract (Centelle asiatica)

 

**

   Milk Thistle seed (Silybum marianum)

 

**

   Hibiscus Flower Extract

 

**

N-acetyl L-Cysteine

1000 mg

 

**

Milk Thistle powder (seed)

600 mg

 

**

L-Glutathione (TwinTiger™)

30 mg

 

**

Heart Support

0

 

**

Hawthorn Berry Powder (Berries)

1100 mg

 

**

alpha-Lipoic Acid

400 mg

 

**

Garlic Extract (Dried Bulb)

300 mg

 

**

DiMagnesium Malate

250 mg

 

**

Ubidecarenone (Co-Q10)

25 mg

 

**

Prostate Support

0

 

**

Saw Palmetto Powder (Berries)

1000 mg

 

**

Kidney Support

0

 

**

Cordyceps Sinensis (Herb)

500 mg

 

**

Skin Support

0

 

**

Zinc Bisglycinate Chelate

300 mg

 

**

Selenium Glycinate Chelate

7000 mcg

 

**


** Daily Value (DV) not establishe

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти