14398
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Kelp / Кафяви водорасли 600mg Bodybuilding Warehouse

0.00 (0)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
33 потребители са закупили този продукт
4 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

KELP КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ капсули – 600 мг Bodybuilding Warehouse –  КЕЛП Кафявите водорасли са диви морски водорасли, богати на дефицитните в храненето органично свързани йод и селен и като цяло представляват балансиран комплекс от витамини макро- и микроелементи, включващ освен споменатите вещества и витамини А, В1, В2, С, калий, калций, мед, цинк, манган, кобалт и др. Благодарение на високото съдържание на йод, включително във вид на дийодтирозин, а също и селен, необходим за функционирането на дейодиназата, Кафявите водорасли оптимизират функцията на щитовидната жлеза, подобряват обменните процеси в организма.

Кафявите водорасли са ефективни при възпалителните заболявания на пикочо-половата система, при дисбактериозата– потискат растежа на патогенната микрофлора.

Приложения :

 • Намаляване на теглото, пречистване на организма от шлаки, тежки метали и радиация.

 • При хора, пребиваващи в екологично неблагоприятни територии, работещи във вредни производства.

 • Благодарение на високото съдържание на йод, включително във вид на дийодтирозин, а също и селен, необходим за функционирането на дейодиназата, Кафявите водорасли оптимизират функцията на щитовидната жлеза, подобряват обменните процеси в организма.

 • Кафявите водорасли увеличават обема на стомаха, спомагат за постепенното всмукване на въглехидрати и мазнини в кръвта и по този начин регулират апетита.

 • Кафявите водорасли притежават антиатеросклеротично, противовъзпалително, противомикробно, ендоекологично действие върху организма, спомагат за заздравяване на раните.

 • Профилактика и лечение на прогресиращо късогледство, катаракти и други очни заболявания, а също така при увреждане на ретината при диабетици.

 • Кафявите водорасли повишават активността на ензимите, участващи в окисляването на липидите и превръщат холестерола в жлъчни киселини, възпрепятстват отлагането им в съдовите стени.

 • Кафявите водорасли са ефективни при възпалителните заболявания на пикочо-половата система, при дисбактериозата– потискат растежа на патогенната микрофлора.

 • Компонентите на Кафявите водорасли стимулират регенеративните процеси, като така спомагат за гранулацията на тъканите, епителизацията и заздравяването на раните и язвите.

 • При непълноценно хранене – обогатява храната с необходимите съставки.

 • Силен антиоксидант.

Хранителни стойности и прием :

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90/180

Активни съставки:
водорасли (5: 1) 120 mg осигуряване на 600 mg на капсула

Начин на употреба:
Приемайте 1 – 2 порции дневно, не се превишава препоръчваната дневна доза.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти