15451
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Immunity

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
40 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Настоящата пандемия с Covid-19 унищожава милиони животи по света и всички ние живеем в страх. Въпреки, че се говори много за предполагаема ваксина, която ще ни спасява, има много малко информация за това какво можем да направим, за да укрепим имунната си система чрез диета или добавки. 

Ние от Chaos Crew разработихме Immunity, за да помогнем за повишаване на имунната система, която да ви предпази от всички вируси. Включихме обичайните добавки за подсилване на имунитета като VIT C, VIT D & Цинк, заедно с други ключови съставки, които също могат да помогнат за повишаване на естествената антивирусна активност на тялото за борба с вирусни инфекции. 

Какво съдържа Immunity ? 

  • Витамин D3 

Нови клинични проучвания показват, че витамин D3 е ефективно оръжие срещу COVID-19; както и други потенциално опасни респираторни вируси. Vit D3 укрепва имунната система и я подготвя срещу вирусни атаки. Проучванията показват също, че хората с ниски нива на витамин D са по-склонни да се разболеят хронично.  

  • ВИТАМИН C

Показан в множество изследвания за убиване на вируси и намаляване на симптомите. В момента се използва в клинично изпитване в Китай за лечение на пациенти с Covid 19 и досега показва много обещаващи резултати.

  • ZINC

Доказано, че забавя вирусна инфекция и поглъщането на клетките и затруднява репликацията на вируса. Проучванията показват, че цинкът може да помогне да се намали продължителността на настинки и грип с до 50 %.

  • Селен

Решаващ антиоксидант, който подкрепя имунната система и антивирусната реакция. Хората с дефицит на този минерал може да са по-предразположени към респираторни и други инфекции.

  • Екстракт от маслинови листа

Показва положителни резултати при лечение на инфекция, причинена от голям брой вируси, както и от бактерии, паразитни протозои и гъбички. Фитохимикалът в маслиновите листа, наречен олеуропеин, е в състояние да спре вирусите. Олеуропеинът неутрализира ензимите, които са важни за вируса да се размножава и разпространява. Олеуропеинът също има способността да пречи на производството на критични аминокиселини, необходими за вирусите.

  • Beta Glucan

Естествен полизахарид, който е класифициран като имуномодулатор ; което означава, че „модулира“ (променя) вашата имунна система, за да я направи възможно най-ефективна. Тази молекула, подобна на фибри, работи чрез активиране на всяка клетка на имунната система в тялото: макрофаги, неутрофили, базофили, клетки на естествени убийци и др. Макрофагите, по-специално, задействат множество имунни функции, които позволяват на тялото да произвежда най-пълната, ефективна и подходящ имунен отговор постижим. Активността на имуноцитите на тялото (имунните клетки) определя доколко вашата имунна система улавя и консумира нашественици, които не принадлежат в тялото.

  • Кверцетин

Естествен растителен пигмент, присъстващ в цветни плодове и зеленчуци като лук, горски плодове, червено вино, зелен чай и ябълки. Често се използва в медицината, добавките и дори грижата за кожата, поради антиоксидантните си свойства. Проучване от 2020 г., публикувано от Университета в Тенеси и Oak Ridge National Labs, използва най-мощния суперкомпютър на IBM за моделиране на това как съединенията или добавките могат да пречат на свързването на коронавирус с клетки. Кверцетинът е класиран на номер пет от над 8000, първите четири са фармацевтични лекарства. Терминът Коронавирус се отнася до семейството на вирусите, което включва всичко - от други вируси на SARS (Тежък остър респираторен синдром), които причиняват сериозни респираторни проблеми до обикновената настинка. 

Хранителни стойности и прием

Приемайте 3 капсули ( 1 доза ) до два ( 2 ) пъти на ден.

Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

Предупреждение:
Този продукт не трябва да се използва от лица под 18-годишна възраст, бременни или кърмещи жени или хора с предварително съществуващи заболявания. Ако имате някакви здравословни проблеми, преустановете употребата и се консултирайте с вашия медицински специалист.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти