15362
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Ginger, Turmeric & Bromelain Natures Aid

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
55 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Natures Aid Ginger, Turmeric & Bromelain 60 таблетки е естествена ботаническа смес с 500mg от джинджифил и куркума и 100 мг бромелаин.

Синергична формула, комбинираща три забележителни ботанически съставки в една таблетка. Естествена ботаническа смес, осигуряваща 500 мг джинджифил, куркума и 100 мг бромелаин.

  • Джинджифил

има дълга история на употреба, обхващаща над 2500 години. Има и много интересни проучвания върху тази завладяваща билка, която показва, че може да има до 115 активни компонента. Gingerols и Shogaols са двете с най-интересните от тях.

  • Куркума

Повечето от нас са запознати с Куркумата като една от основните съставки в кърито. Въпреки това, Куркумата е широко използвана в китайски & индийски билколечения и е била обект на огромни изследвания в последните години. Активният компонент в куркумата е куркуминът, който е отговорен за подправките отличителен жълт цвят. Куркуминът е във фокусът на много доклади и проучвания през годините.

  • Бромелаин

 Тези ензими се считат за способността им да усвояват протеини и включват смес от различни съединения, включително фосфатаза, глюкозидаза, пероксидаза, целулаза и няколко протеазни инхибитори. Бромелаинът е нетоксичен, клиничните проучвания за безопасността му показват, че тялото може да абсорбира около 12 гр. без никакви странични ефекти.

Natures Aid Ginger, куркума и бромелайн е естествена ботаническа смес, която осигурява 500mg джинджифил, 500mg куркума и 100mg бромелаин.

  • Джинджифила се използва в медицината в Китай в продължение векове, в най-различни приложения, включително ревматизъм, като има записки датиращи от Четвърти Век преди Новата ера.
  • Куркумата е член на семейството джинджифил, и е широко отглеждан във ферми в Индия, Китай и други тропически страни. Куркумата се използва и в двете китайски и индийски билкови лекарства като противовъзпалително.
  • Бромелаин е колективен термин за ензими, получени от зрели и неузрели плодове, както и стъблото и листата на растението ананас.

Хранителни стойности и прием

Вземете 1-3 таблетки дневно с храна.
Да не се превишава препоръчваната доза.

На таблетка

Хранителна информация

Количество

% NRV

Джинджифил (Zingiber officinale) Корен екстракт, еквивалентен на сух корен

Стандартизирани, за да осигурят 4 mg гингол. Шогаолс и цинерон също присъстват

Куркума (Curcuma longa) Екстракт от корени, еквивалентен на сух корен

Бромелаинът

Съдържащи 2000 Желатин храносмилателни единици (GDU) на грам Бромелаин

500mg

 

500mg

100 mg

 

*

 

*

*

 

Овална, дълга, таблетка

Таблетка с дължина 19.9мм и широчина 8.6мм

Размер на опаковката: 60 ​​таблетки

Възрастово ограничение Само за  лица над 6 години.

Микрокристална целулоза, ди-калциев фосфат, малтодекстрин, натриева карбоксиметилцелулоза, противозалепващи агенти (силициев диоксид, растителен източник магнезиев стеарат).

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти