15104
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Foresight Nutrition Re Ignite Pre Workout

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
20 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

 

Re-Ignite е изцяло нова предтренировъчна добавка от базираната във Великобритания марка Foresight Nutrition.

Re-Ignite на Foresight Nutrition обединява доста изчерпателна комбинация от съставки, с повечето от които ще сте запознати, ако сте редовен потребител на продукти за предтренировка. Продуктът съдържа стимулантна формула, включваща 40 mg чист Dynamine, 300 mg EnXtra, Infinergy и гуарана.

Други съставки, съставляващи "потопа" на Foresight Nutrition във високо конкурентната игра на предтренировъчни добавки, са тирозин и AlphaSize алфа-GPC съответно  2 g и  1/2 грама. Завършването на формулата Re-Ignite е бета-аланин за ефективност с 3,2 g на порция и 6 g цитрулинов малат.

  • AlphaSize® Alpha-Glyceryl Phosphoryl Choline (A-GPC

Това е усъвършенствано съединение на холин, което засилва метаболизма на мозъка - за разлика от други източници на холин. AlphaSize A-GPC се счита за едно от най-ефективните хранителни вещества за мозъка в света и се използва широко за подобрение на паметта, фокуса и мозъчна енергия, а също и за подобряване на спортните постижения. Alpha GPC  работи бързо и помага за доставянето на холин в мозъка и всъщност увеличава производството на ацетилхолин заедно с фосфолипидите на клетъчната мембрана. Възможно е съединението също да увеличи отделянето на допамин и калций.

  • ENXTRA ®

Това е първата и единствена ботаническа съставка без витамин без кофеин, клинично доказана, че подобрява бдителността и фокуса до 5 часа с и без кофеин. Той също така усилва ползите от кофеин без „катастрофата“ след това. Той ще блокира аденозинът и също така може да освободи допамин. Той може също да увеличи притока на кръв.

  • DYNAMINE

Едно от най-добрите предимства на Dynamine за хората, които сериозно се занимават с тренировките си е,  че той повишава нивата на енергия. Тъй като не позволява на аденозина да се свързва с рецепторите си, той предотвратява умората и сънливостта, така че тези, които се наслаждават на фитнеса, могат да изживеят тренировка, без да се уморяват. Динаминът повишава нивото на умствена бдителност, което изпитват хората, в допълнение към повишената енергия. Динаминът действа като кофеин, което води до повече бдителност, което пък е по-способно да се съсредоточите върху задачата.

Динаминът е известен с това, че инхибира обратното захващане на допамин. Това понякога създава усещане за еуфория в тялото, което може да остави хората да се чувстват щастливи и доволни. Хората, които приемат Динамин, често изпитват повишено настроение, което може да продължи с часове след консумацията на добавката. Един от най-лошите резултати на приемането на добавка като кофеин е, че хората, които я приемат, претърпяват "спад" след изтощителна тренировка. За разлика от тях, Dynamine не е известно, че причинява срив, след като добавката се усвои. Динаминът ще продължи 3 часа в системата на човек, но когато се спре действието и, човек ще се почувства нормално - не неестествено изчерпан.

  • INFINERGY

Първото нещо, което ще забележите, когато приемате дикафеин малат, е първоначалният прилив на енергия, последван от постоянна енергия, която ще ви поддържа през вашата тренировка. Това се дължи на връзката между кофеина и ябълчната киселина. Няма да изпитвате трептения, тревожност, състезателен сърдечен ритъм или други нежелани странични ефекти, които бихте могли да получите от обикновения кофеин. Вие също няма да преживеете "катастрофата" описана по-горе с чист кофеин!

Ефектите от традиционния кофеин могат да продължат няколко часа, докато въздействието от дикафеинов малат може да продължи 6-8 часа. Ябълната киселина играе роля в производството на енергия от разграждането на въглехидратите, мазнините и протеините. Тъй като кофеинът спира да действа в даден момент, ябълчната киселина поема ролята си, за да ви помогне да избегнете загубата на енергия.

Хранителни стойности и прием :

1 лъжичка в 200-250 мл вода 20-30 минути преди тренивока. 

Предупреждение:
Този продукт не трябва да се използва от лица под 18-годишна възраст, бременни или кърмещи жени или хора с предварително съществуващи заболявания. Ако имате някакви здравословни проблеми, преустановете употребата и се консултирайте с вашия медицински специалист.

Сайт на производителя : https://foresight-nutrition.com/

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти